Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ,ha barátom gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ,ha barátom gyakran megsértődik + csúnyán beszél velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanácstalan vagyok, a barátom kb hetente 1x valamint emgsértődik és emiatt kb elküld a halál f...-ra. Van,hogy jól kezelem a dolgot,de van,hogy annyira bicskanyitogató,hogy nem tudok vele mit kezdeni. Ma is így történt,hogy nem tetszett neki egy válaszom egy adott dologra és láttam,hogy már ideges lesz tőle.Ezért inkább helyeseltem neki és igazat adtam,de nem fogadta el,perszézett,hogy jaj nem is őszinte a válaszom stb és sértegetésbe ment át,majd kb elzavart,hogy inkább menejk haza. Én nem maradtam könyörgni és nem is szoktam,rákérdeztem,hogy amúgy mi is a konkrét baja,miért hisztizik de semmi értelmeset nem mondott,csak hogy hagyjam. ELjöttem tőle dühösen...minden férfi ilyen???Normális ez egytálalán? És azért abnomrális a dolog ,mert előtte 10 percel meg bájt hozzám és tervezetük a napunkat,meg előtte levő napokon is full nromális,lelkizik,kifejezi,hogy szeret.

Azért tette mfel a krédést,mert nem tudom,hogy miként kezeljem majd,ha felbukkan holnap vagy akár este,hogy jaj ő lenyugodtott és akkor szent a béke. Engem ez midnig is zavart,hogy csak ennyivel le tudja,hogy egy napig se híre se hamva majd lenyugodtott bocsika találkozzunk. Egy iylen férfival nehéz bármit is kezdeni,azt látom,hogy nem tudja elviselni az ellentmondást és mindent az egojára vesz..valami exeiről beszélt ma ,hogy kviel,hogy szexelt én meg annyit mondtam csak,hogy "aha érdekes".Mire felkapta a vizet,hogy mit értek érdekes alatt,meg belemagyarázott midnent,hogy biztosan lenézem őt. De egy szóval nem mondtam ilyet és mondtam is,hogy nem nézem le. AMúgy meg semmit nem jelentett az aha érdekes,ezt csak azért mondtam mert kb semmi véleményem nem volt róla,mert őszintén nem érdekel kivel hogy csinálta..

2021. jan. 24. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden férfi ilyen. Nem, nem normális viselkedés.

Ha engem a párom sértegetne és elküldene a halál f....ra akkor kivágnám,mint macskát szarni. Ha szeretne téged,nem viselkedne veled így. Ne hagyd magad alázni, legyen önbecsülésed és lépj...

2021. jan. 24. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
87%

Már régen ott kellett volna hagynod :(

Nem minden férfi ilyen, ez a viselkedés egyáltalán nem normális és nem elfogadható.

2021. jan. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!