Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a férfi fizikailag agresszív, hogyan kell leállítani?
Ravasz módon el kell tervezned mindent az anyagi javaitok szétválasztásán, ruhák összecsomagolásán keresztöl a költözésig!
A helyedben nem bajlódnék a szakítással, mert még a végén neked megy!
Sehogy nem tudod leállítani!!! Engem kétszer bántott férfi. Az egyik exem ugyanolyan magas, ugyanannyi kiló, mint én. Mivel ő támadott (és hirtelen), semmiféle védekezési lehetőségem nem volt!! Semmi. A másik exem ugyanolyan magas, egy 10 kilóval több, mint én. Az volt az egyetlen kib.szott nagy szerencsém, hogy ő alapjában véve nem egy állat és amikor már másodszor akart ellökni, akkor könyörögtem neki, hogy ne bántson és akkor leállította magát. (Amikor először ellökött, akkor nem lett nagyobb bajom.)
Nagyon nagyon javaslom neked, hogy ha nem akarod a hullaházban végezni, akkor ne kísérletezz azzal, hogy leállítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!