Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem erti meg a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?

Figyelt kérdés
A szüleim nappal vallaljak de ejjelre nem es meg is ertem öket, nem szivesen hagyom en sem ejjel senkire, sokszor fel sir, nyügös, fogzik, mozgas fejlödes stb.. nappal el lehet terelni a figyelmet de ejszaka eselytelen. Eleg ha meg fogja a kezem es meg nyugszik de mas nem tudja meg nyugtatni ejjel :( 1 alkalommal el mentünk de anyukam 2 oran keresztül kinlodott vele s a vegen telefonalt, hogy menjünk haza mert a gyerek mar alig kap levegöt a sirastol. Ezt a terhet nem szivesen adom senkire, nem is kötelessege ez senkinek. Ferjem meg se ert meg engem
2022. ápr. 15. 21:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Még most sem raktad ki a szűrét?! Mi kell még hozzá?!
2022. ápr. 16. 23:10
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy éretlen, alkalmatlan, önző fasz és ezt te is pontosan tudod. Gratulálok.
2022. ápr. 18. 21:20
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo hjajj istenem! Latszik , hogy te egy jolelku ember vagy !

Hany evesek vagytok?

Tudnal hova menni a picurral?

2022. ápr. 18. 21:46
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a magyar igazságszolgáltatás xart se ér. Mi úgy tettünk feljelentést egy csaló ellen, több másik károsulttal együtt, hogy nevet, lakcímet, telefonszámot, mindent tudtunk. Szépen hagyták lelépni külföldre, és ott meg pláne lexarják.

Még ha le is nyomozzák, hogy ki volt, gyakorlatilag esélytelen, hogy egy fillért is visszakaptok.

2022. ápr. 18. 22:12
 35/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszaitokat. Nagyon halas vagyok a jo szandeku segitö kommentekert, de minden velemenyt szivesen fogadok.

Anyagi helyzetünk okes, szamlan penzünk nem maradt de volt szerencsere felre tett. A rendörök biztatnak, hogy ilyen ügy van sajnos, es meg fog oldodni. Mi nem Magyar orszagon elünk ezt lehet ki hagytam vagy nem volt egyertelmü a leirasban.

Ferjemmel meg beszeltük a dolgokat, szerencsere szüleim es anyosomek is mellettem allnak.

2022. ápr. 18. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!