Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem erti meg a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?

Figyelt kérdés
A szüleim nappal vallaljak de ejjelre nem es meg is ertem öket, nem szivesen hagyom en sem ejjel senkire, sokszor fel sir, nyügös, fogzik, mozgas fejlödes stb.. nappal el lehet terelni a figyelmet de ejszaka eselytelen. Eleg ha meg fogja a kezem es meg nyugszik de mas nem tudja meg nyugtatni ejjel :( 1 alkalommal el mentünk de anyukam 2 oran keresztül kinlodott vele s a vegen telefonalt, hogy menjünk haza mert a gyerek mar alig kap levegöt a sirastol. Ezt a terhet nem szivesen adom senkire, nem is kötelessege ez senkinek. Ferjem meg se ert meg engem
2022. ápr. 15. 21:28
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Fel ajanlottam a nappali ptogramokat amikor vallalni tudjak a kicsit. De az neki nem tetszik
2022. ápr. 15. 22:08
 12/35 A kérdező kommentje:
Higyjetek el sokat probalkozom. Nezzünk meg egy filmet, menjünk el ebedelni, kavezni, szaunazni, setalni egyet. Üljünk ki a teraszra egy pohar borral legalabb.. de nem, neki nem eleg. Ezek unalmasak en unalmas vagyok..
2022. ápr. 15. 22:11
 13/35 anonim ***** válasza:
96%
És a gyerekkel foglalkozik?
2022. ápr. 15. 22:13
 14/35 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezek csak kifogások részéről. Ő nem akart apa lenni, zavarja, hogy nem ő van a figyelmed középpontjában, hanem a gyerek. Ő nem készült fel arra, hogy azzal megváltozik az életetek, ha megszületik a gyerek. Úgy gondolta, hogy minden ugyanúgy mehet majd tovább, mint előtte. Biztos, hogy ő is akarta a gyereket? Mert nem elég érett hozzá.
2022. ápr. 15. 22:15
 15/35 A kérdező kommentje:

A gyerekkel minimalisat foglalkozik. Ki nem viszi a parkba, nem fürdeti meg, nem eteti meg, nem pelenkazza, nem öltözteti.

A baba nem veletlenül csuszott be, az ö ötlete volt a gyerek vallalas, es higyje el mindenki vegsö el keseredesembe irok ide, mert en ha ezt igy tudom, hogy ilyen ember, nem vallalok vele meg egy kis kutya örökbe fogadasat sem, nem hogy egy gyereket.

2022. ápr. 15. 22:17
 16/35 anonim ***** válasza:
95%

nem is te vagy a hibás. nehogy magadra vedd a dolgot.

viszont le kéne ülni vele megbeszélni a problémát

2022. ápr. 15. 22:19
 17/35 A kérdező kommentje:
Baba termeszetet ismerve ejjelre nem tudok ki maradni. De nappali program milio egy fel volt ajanlva, vsaladdal, kettesbe, mindenhogy. Magamat apolom, nöies probalok maradni, eleget tenni minden teren. Etel mindig van, tisztasag, tiszta ruha is, be vasarolok. Amit tudok meg teszek es meg se vagyok eleg jo.
2022. ápr. 15. 22:19
 18/35 A kérdező kommentje:
Anyosom kerek perec meg mondta, hogy ö a kicsit jelenleg nem vallalja mivel egeszsegügyi gondjai vannak nem tud szaladni utana, türelme nincs, tiszteletben tartom öt es nem is varom el, hogy csak azert amiert en szültem mas ugraljon es adja fel az eletet. Ugy erzem a mi felelössegünk a baba. Az en szüleim rengetegeg dolgoznak, ha tudnak segitenek de nem lehet senkit a vegtelensegig ki hasznalni.
2022. ápr. 15. 22:22
 19/35 anonim ***** válasza:
96%

15: Amikor a barátod a felsorolt tényekkel szembesítetted, mit mondott?

Hogyha javasolhatok valamit: A lehető legrosszabb dolog tűrni és magadba temetni az érzéseid. Jó kapcsolatban folyamatosan szükséges kommunikálni, bármi nem tetszik, azonnal mondd el és keressetek megoldást. Sokkal egyszerűbb kisebb dolgokban változni, mint mikor valakire mindent rázúdítanak!

Amikor úgy érzed nincs változás, nem sikerül közösen megoldani a problémákat, nem működtök csapatként, az is egy jel. Legalább tudod, hogy nem számíthatsz rá és ennek megfelelően, nyugodt lelkiismerettel tudsz dönteni.

2022. ápr. 15. 22:24
 20/35 anonim ***** válasza:
83%
Cseléd lettél a kapcsolatban… elvesztetted az irányítást, ha jól sejtem. Az a baj, hogy amit javasolnék , nem mered megtenni. Rúgd ki! Szépen csendesen, nőiesen, de határozottan! Rúgd ki! Ez az ember téged nem tisztel, nem szeret igazán! Ha kellesz neki, átgondolja ezután az életét.
2022. ápr. 15. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!