Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?
Kedves kérdező,
Őszintén sajnállak amiért ebbe a kicseszett helyzetbe kerültél.
Nagyon sok nő jár hozzád hasonlóan, én már azon lepődik meg, hogy az a férfi aki elvileg akart gyereket, foglalkozik is vele.
Igen ugy erzem ez a helyes lepes mielött az önbecsülesem teljesen a porig rombolja.
Csak kivancsi voltam mas külsö szemlelö szerint en reagalom e tul a törtenetet. Habar amit leirtam tudom keves a teljes kephez, es ugye a korrekt az ha a masik fel is el mondja az ö törtenetet.
Na itt lesz a kutya elásva.
Ő azt hiszi, hogy ez egy ilyen maradandó állapot, és a gyerek örökké egy éves lesz, szepa, síras, pelus, esti kelés, és örökre fel kell adnia a régi életét. Most meg bepánikolt.
Azt értesd meg vele, hogy ez most egy átmeneti állapot. MOST nem tudsz este eljárni. Pár hónap, átalussza az estét, lehet vele a nagyi, és mehettek.
Sokat segítene, ha nem nyugodnál bele ilyen kis készségésen, hogy te neveled egyedül a közös gyereket, és ha apuka többet lenne a saját gyerekével, észrevenné, hogy mennyit fejlődik egyet hét vagy hónap alatt. Egy év alatt egy 3 kilós magatehetetlen csomagból egy önjáró, öntudatos totyogós lesz, egy újabb évvel később csacsog és rendezi a környezetét. Mire kettőt pislogtok, 42-es sajtszagú lába van, és kéne neki egy ötezres, mert randija lesz.
Azt se értem, miért kell mindenkinek egyedül hozzá alkalmazkodni? Te mit szeretnél? Mi van, ha te a kicsivel együtt állatkertezni akarsz hétvégén? Le van sz..? De ha ő bulikázni akar egész éjjel, ate is, a nagyik is, de a baba is álljon haptákba? Miért is?
Szerintem nyugodtan kezdj el kiállni magadért, és add a kezébe a gyereket, hogy akkor te most fél órára leléptél, legyenek ügyesek. Puszi, majd jössz.
Csajok, felejtsétek már el ezt, hogy jujj, apucinak 360 fokban kell fényesre nyalni a se.ggét, hogy ne lépjen le, és mindenben hozzá kell alkalmazkodni. Mi van, ha nem? Így is a válás szélén álltok.
Halasan köszönöm a valaszokat.
Fiuk lanyok kebzeljetek Isten nem bottal ver..
Hajnalba haza esett a ferjem s a kartyajat el hagyta a szorakozo helyen, az összes penzt le vasaroltak rola. Ma tettünk fel jelentest a rendörsegen.
Erre én inkább azt mondom, hogy a baj nem jár egyedül. Sokat buktatok? Hó elején jön rá gondolom a következő fizetés. Húzós hónapoknak néztek elébe.
Talán ez most volt akkora pofon, hogy felnőjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!