Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem erti meg a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg a ferjem hogy nem tudok 1 eves kis gyerek mellett bulizni menni?

Figyelt kérdés
A szüleim nappal vallaljak de ejjelre nem es meg is ertem öket, nem szivesen hagyom en sem ejjel senkire, sokszor fel sir, nyügös, fogzik, mozgas fejlödes stb.. nappal el lehet terelni a figyelmet de ejszaka eselytelen. Eleg ha meg fogja a kezem es meg nyugszik de mas nem tudja meg nyugtatni ejjel :( 1 alkalommal el mentünk de anyukam 2 oran keresztül kinlodott vele s a vegen telefonalt, hogy menjünk haza mert a gyerek mar alig kap levegöt a sirastol. Ezt a terhet nem szivesen adom senkire, nem is kötelessege ez senkinek. Ferjem meg se ert meg engem
2022. ápr. 15. 21:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező,

Őszintén sajnállak amiért ebbe a kicseszett helyzetbe kerültél.

Nagyon sok nő jár hozzád hasonlóan, én már azon lepődik meg, hogy az a férfi aki elvileg akart gyereket, foglalkozik is vele.

2022. ápr. 15. 22:35
 22/35 A kérdező kommentje:

Igen ugy erzem ez a helyes lepes mielött az önbecsülesem teljesen a porig rombolja.

Csak kivancsi voltam mas külsö szemlelö szerint en reagalom e tul a törtenetet. Habar amit leirtam tudom keves a teljes kephez, es ugye a korrekt az ha a masik fel is el mondja az ö törtenetet.

2022. ápr. 15. 22:36
 23/35 A kérdező kommentje:
Meg annyi hogy gyerek vallalas elött rengeteget jartunk bulikba, kirandulni, szorakozni, grill partikra. Mielött össze jött a baba meg beszeltük, hogy ez egy ideig nem fog ugye menni, meg valtozik minden. Neki meg felelt igy azt mondta keszen all fel adni az eddigi eletet, boldogan vallalja az apasag terheit is. Hiaba volt minden at beszeles/tervezgetes... erre nem lehet fel keszülni gyerekek:) de tenyleg. Jol esett ezt igy le irni, halasan köszönöm annak aki el olvasta a mondani valomat :)
2022. ápr. 15. 23:02
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Na itt lesz a kutya elásva.

Ő azt hiszi, hogy ez egy ilyen maradandó állapot, és a gyerek örökké egy éves lesz, szepa, síras, pelus, esti kelés, és örökre fel kell adnia a régi életét. Most meg bepánikolt.

Azt értesd meg vele, hogy ez most egy átmeneti állapot. MOST nem tudsz este eljárni. Pár hónap, átalussza az estét, lehet vele a nagyi, és mehettek.

Sokat segítene, ha nem nyugodnál bele ilyen kis készségésen, hogy te neveled egyedül a közös gyereket, és ha apuka többet lenne a saját gyerekével, észrevenné, hogy mennyit fejlődik egyet hét vagy hónap alatt. Egy év alatt egy 3 kilós magatehetetlen csomagból egy önjáró, öntudatos totyogós lesz, egy újabb évvel később csacsog és rendezi a környezetét. Mire kettőt pislogtok, 42-es sajtszagú lába van, és kéne neki egy ötezres, mert randija lesz.

Azt se értem, miért kell mindenkinek egyedül hozzá alkalmazkodni? Te mit szeretnél? Mi van, ha te a kicsivel együtt állatkertezni akarsz hétvégén? Le van sz..? De ha ő bulikázni akar egész éjjel, ate is, a nagyik is, de a baba is álljon haptákba? Miért is?

Szerintem nyugodtan kezdj el kiállni magadért, és add a kezébe a gyereket, hogy akkor te most fél órára leléptél, legyenek ügyesek. Puszi, majd jössz.

Csajok, felejtsétek már el ezt, hogy jujj, apucinak 360 fokban kell fényesre nyalni a se.ggét, hogy ne lépjen le, és mindenben hozzá kell alkalmazkodni. Mi van, ha nem? Így is a válás szélén álltok.

2022. ápr. 16. 08:09
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is két dolgot kell megértenie: Nem lesz mindig így, ez csak egy szakasz, és az ő feladata is a gyerek. Hagyd vele rendszeresen kettesben. Legyen egy fix programod, mondjuk szombat délelőtt járjál futni. Etesd meg a gyereket, aztán lépj le 2-3 órára. Ha nincsenek sosem kettesben, nem fognak kötődni egymáshoz. Túl fogja élni mindkettő, apja majd panaszkodik, de büszke is lesz magára, és jobban értékelni fogja a melódat, a gyerek megszokja, megszereti, te feltöltődsz. Kell, hogy bedobd a mélyvízbe ugyanúgy, ahogy te is belekerültél, amikor megszületett, majd ő is beletanul. Nem azzal teszel jót, ha megkíméled, hanem bízd rá, legyen ő is felelős. Így lesz apja is a gyerekednek.
2022. ápr. 16. 09:18
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kettőt olvasd át… tapasztalat hogy így van, ha ezek nem válnak be akkor pedig ne sajnáld rá adni a kabátot.
2022. ápr. 16. 19:17
 27/35 A kérdező kommentje:

Halasan köszönöm a valaszokat.

Fiuk lanyok kebzeljetek Isten nem bottal ver..

Hajnalba haza esett a ferjem s a kartyajat el hagyta a szorakozo helyen, az összes penzt le vasaroltak rola. Ma tettünk fel jelentest a rendörsegen.

2022. ápr. 16. 20:04
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Erre én inkább azt mondom, hogy a baj nem jár egyedül. Sokat buktatok? Hó elején jön rá gondolom a következő fizetés. Húzós hónapoknak néztek elébe.

Talán ez most volt akkora pofon, hogy felnőjön.

2022. ápr. 16. 20:46
 29/35 A kérdező kommentje:
Egy kenyerre valo maradt a szamlankon.. online bankingel be vasaroltak, be tankoltak kemenyen
2022. ápr. 16. 21:10
 30/35 A kérdező kommentje:
Azzal van szerencsenk, hogy 2 benzinkuton is tankolt ahol van kamera es le nyomozzak a rendazamot. Plusz a pennyben is vaaaroltak es meg 2 masik üzletben ahol szinten van kamera
2022. ápr. 16. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!