Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilis vagyok, hogy emiatt ment el a kedvem?

Figyelt kérdés

Szégyellem magamat miatta, de a jelenlegi páromtól elkezdett elmenni a kedvem. Nemrég óta vagyunk együtt. A problémám, hogy csámcsog és nyammog, de nagyon, még fagylalt evés közben is.

Én vagyok a dilis vagy ez szerintetek is zavaró tud lenni?

2022. ápr. 15. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Zavaró tud lenni, de tudok egy megoldást: kommunikáció. Egy nyugodt helyzetben mondd a következőket: "Drágám, nagyon zavar, hogy csámcsogsz, kérlek ezen próbálj meg változtatni, köszönöm"!
2022. ápr. 15. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez tényleg elég zavaró tud lenni.

Nekem is vannak idegesítő szokásaim, pl szipogás, de ha a párom megkérne, hogy ne csináljam, persze kedvesen, akkor észrevenném és abbahagynám :D

2022. ápr. 15. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
De zavaró ám! Főleg ha az ember mizofóniás.
2022. ápr. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!