Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy emiatt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy emiatt is kicsit elment a kedvem a társkereséstől vagy bizalmatlanul állok hozzá? N

Figyelt kérdés
Voltam pár társkeresőn és rengeteg férfi úgy írt rám, hogy szeretőt keres barátnő vagy asszony mellé. Tudtam, hogy előfordulnak megcsalások, de hogy ennyi sok ember és teljesen természetesen írták ezeket, mintha normális lenne. Nem 10-20 pasiról beszélek, hanem rengetegről (hónapok alatt, sok társkeresőről). Más is érezte már így vagy fura vagyok, rosszul látom?

2021. máj. 29. 21:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
A baj az, hogy csak nekik van önbizalmuk. Én senkire nem mernék írni pl.
2021. máj. 29. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Van egy réteg aki ilyen. Állandóan fent vannak. Mindenkire ráírnak.

Van egy másik réteg aki szingli, de defektes.

Van aki normàlis és nem fél elköteleződni. Ez kb 10%. Na ezt kell megtalàlni.

2021. máj. 29. 21:46
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
Társkeresőn kívül máshol nem érdeklődnek irántad? Pl. sokakra instagramon írnak rá, vagy bejelölik facebookon. Esetleg a nyílt utcán, vagy kb. bármilyen helyen.
2021. máj. 29. 21:52
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
A gyémánt egy elég ritka kincs, sokat kell érte lapátolni.
2021. máj. 29. 22:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is voltak ilyenek, de én is megfigyeltem, hogy az utóbbi időben egyre több hasonlót látok.
2021. máj. 29. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

“Tudtam, hogy előfordulnak megcsalások, de hogy ennyi sok ember és teljesen természetesen írták ezeket, mintha normális lenne. Nem 10-20 pasiról beszélek, hanem rengetegről (hónapok alatt, sok társkeresőről). Más is érezte már így vagy fura vagyok, rosszul látom?„

Nem látod rosszul. Nézz körül itt a gyakorin is mennyi ilyen jellegű kérdés és válasz van.

Régen is volt megcsalás, szerető tartás bőven, de az internet révén, illetve azzal, hogy sok embernek kocsija is van kitágult a horizont ezen a téren is.

2021. máj. 29. 22:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez van. Már kicsit félek, hogy akinek nincs őszinteségi rohama, az simán beírhatja, hogy "egyedülálló", aztán lehet, hogy nem az.

"sokakra instagramon írnak rá, vagy bejelölik facebookon. Esetleg a nyílt utcán, vagy kb. bármilyen helyen."

Nem vagyok fent instán, fb-on nincs fent fényképem és nem is lesz, utcán nem szólít meg senki.

2021. máj. 29. 22:52
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Pasiként normális kapcsolatot keresek családalapításhoz (nem hirdetem magam itt, mindössze az irományomhoz tartozik). Brutálisan nehéz ugyan úgy normális nőt is találni mondjuk Tinderen. A "defektes" jelzővel azért nem értek egyet, mert igen csak tág fogalom, hogy valaki mitől lesz az. Az én szememben inkább azok a 30 feletti "komolyat" kereső nők a defektesek, akik 0 humorérzékkel rendelkeznek (üresek belül emiatt) de brutális elvárásaik vannak. Egy számukra sértőnek tartott szó vagy mondat után azonnal tiltják az embert, de néha az is elég, ha éppen nincs autó vagy nem olyan szakon tanultál az egyetemen, ami jól fizető állást biztosít.

Emiatt nem esek kétségbe, mert tisztában vagyok vele, hogy ilyen nők is vannak, ahogy hűtlen pasik, akik szexpartnert keresnek a neten.

2021. máj. 29. 23:22
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, miért ment el a kedved. Menni kell a következőre. Vagy eleve írd ki, hogy kalandor kanok kíméljenek.
2021. máj. 29. 23:37
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Hahaha. Gondolod, hogy bárkit érdekel, hogy mit írok ki? Ki van írva, hogy egyedülálló vagyok, ki van írva, hogy komoly kapcsolatot keresek. Erre írnak a szeretőt keresők meg az UNDORÍTÓ szexpartnert keresők. (Pfej, de gusztustalanok.)
2021. máj. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!