Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy emiatt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy emiatt is kicsit elment a kedvem a társkereséstől vagy bizalmatlanul állok hozzá? N

Figyelt kérdés
Voltam pár társkeresőn és rengeteg férfi úgy írt rám, hogy szeretőt keres barátnő vagy asszony mellé. Tudtam, hogy előfordulnak megcsalások, de hogy ennyi sok ember és teljesen természetesen írták ezeket, mintha normális lenne. Nem 10-20 pasiról beszélek, hanem rengetegről (hónapok alatt, sok társkeresőről). Más is érezte már így vagy fura vagyok, rosszul látom?

2021. máj. 29. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg a 20 évesek. :))) (Én 40 és 50 közötti vagyok.)
2021. máj. 29. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:
46%

8

Ne a tinderen meg a badoo-n keress.

2021. máj. 29. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
9-es vagyok, én magamból indultam ki. Nem írok rá olyanra, akivel eleve mások az elképzelések, sőt, ha ismerkedés közepén gondolja meg magát, akkor sem fogok anyázni (ezt kinőttem 25 éves koromra kb.). Ez akár lehet egy élő randi után is. Persze nyilván nem mindig esik jól ,de néha megkönnyebbülök, ha nekem se szimpi a lány. 31f
2021. máj. 29. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos élőben is ugyanez a tapasztalat.

13 évig voltam házas, eszembe se jutott a megcsalás. Azt hittem, hogy a férjem is így érez. Rohadt nagyot tévedtem. Lebukott, elváltam.

Eleve nagyot rendelt a hitem az egész férfi nemben. De ami utána jött...! Mikor kiderült, hogy elválok, szinte minden második kolléga rámrepült, egy kis potya szex reményében. Olyanok is, akik évek óta előadták a Szent apát és férjet, olyan is, aki előtte jegyezte el a barátnőjét, és persze kisgyerekes apák tucatja. A legdurvább az volt, mikor egy beszélgetésből kiderült, hogy két kolléga nem azért nem kezdeményez, mert hűséges. Csak nekik nem tetszettem. De ha kicsit fiatalabb vagy vékonyabb lennék, ők is? Hirtelen az volt az érzésem, hogy minden pasi félredug, ha van lehetősége. Sajnos azóta is ez az érzésem erősödött. Még pszichológushoz is mentem, hogy mi velem a gond, hogy csak ezeket vonzom. Ő is azt mondta, hogy ne kérdezzek olyat a páromtól, amire nem akarok választ kapni, meg hogy félre kell nézni, mert ha elkezdek feltékenykedni, és kutakodni, úgy is találok bizonyítékot a megcsalásra. Mondom, az nem lehet, hogy hűséges? Ne legyen túlzó elvárásom, ez volt a lényeg röviden.

Évek óta szingli vagyok, és teljesen jól érzem magam.

2021. máj. 30. 07:42
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

#14-nek

Lehet, hogy furcsa lesz, amit írni fogok neked, de próbáld meg valamilyen szinten a javadra fordítani a helyzetet. Az, hogy ennyi pasi “rádmozdult„, az azt jelenti, hogy vonzó nő vagy sokak szemében. Ha másra nem is, de önbizalom növelésre ez is jó.

Más...

“Eleve nagyot rendült a hitem az egész férfi nemben.„

Ennyi erővel a női nemben is megrendülhet a hited. A legtöbb pasi nem egy másik pasival, hanem nővel csalja a párját, akinek sok esetben van barátja, férje. Ha nem lenne részükről fogadókészség, akkor akár a feje tetejére is állhatna a pasi, nem lenne semmi.

Amit a pszichológus mondott, az komoly,és elgondolkodtató...

2021. máj. 30. 12:15
 16/17 moozygoo ***** válasza:
70%

Ilyen pszichológust, elképesztő.

Kontár, bóvli szakember.

2021. máj. 30. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy nő volt ez a szuper pszichológus?
2021. máj. 30. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!