Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar a kislány?

Figyelt kérdés

Tudom, nem tini kategória, dehát húsz évesek vagyunk…. Párommal, náluk szoktunk lenni elég sűrűn főleg ha iskola van, mivel náluk van hely, nem is tudom kinek lenne érdemes szólnom, egyáltalán nekem kell(?). Van egy 18 éves lány” akit kirakott a nevelőanyja egy bőröddel repült szegény minden nélkül, önkormányzat adott neki lakást, dolgozik/tanul, nincs senkije, se testvér se normális családkép, tényleg sajnálom… de kedves anyós-jelölt anyukát játszik neki elég sűrűn… és idegesít a kislány jelenléte, páromat is zavarja hogy ugráltatja az anyukáját, nem tud viselkedni, át hozza a kutyáját, ha becsinál (kölyökről van szó) azt sem pucolja fel, nekünk kell/anyjának, lazán ül tovább a kanapén és csak néz, engem különösképp zavar hogy öltözködni sem tud normálisan, pedig adtam neki ruhákat én is… aztán képes tangába/kiöltözött báli/ prostis rongyokban flangálni.. hát női féltékenységre is lehet fogni, meg kb bármire ha az ember akarja, de nekem sem tetszik hogy nem lehet nyugodtan a mosdóba sem elmenni eme látvány nélkül, meg hogy nem segít be semmibe…

Anyósjelölt túl jószándékú, én meg ugye nem vagyok a gyereke, nem is az én házam, jogom azt érzem nekem nincs szólni. Mennyire lenne bunkóság ha megkérném páromat hogy valahogy paterolja el? Vagy legyek csöndben és nézzem a fejleményt? Valami tanácsot adjatok, nem akarok hárpiának sem tűnni….

2022. ápr. 13. 15:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%
Még te is kislány vagy.
2022. ápr. 13. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!