Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudott adni neki egy kislány?
Figyelt kérdés
Mint kiderült (hosszú levelezések és faggatások után) a férjem megcsalt egy huszonéves kis libával.
Állítólag csak megujjazta és kinyalta, a lány meg leszopta.
Nagyon csalódott vagyok, nem értem hogy tehette ezt velem.
Próbálom megérteni a dolgot, de még mindig sokk alatt vagyok.
Nem tudom hogyan tovább, meg bírom-e ezt bocsájtani egyáltalán.
Miért csinálta ezt??? Hogy volt képes rá???
Mit tudott neki adni az a kis luvnya, amit tőlem nem mert kérni?
Miért kellene megbocsátani? Mi tart össze titeket?
2021. júl. 20. 15:26
3/31 anonim válasza:
Én is a friss húsre tippelek.
Megértem a fájdalmadat, de akkor sem biztos, hogy a lányt kellene különböző jelzőkkel illetned. Lehet, nem is tudta, hogy felesége van. Inkább a férjedet vedd elő.
2021. júl. 20. 15:29
4/31 anonim válasza:
Ugye nem kell magyarázni, hogy mivel tudnak többet nyújtani a húszévesek.
2021. júl. 20. 15:32
5/31 anonim válasza:
Én nem a lányt jellemezném, hanem a férjedet kellene elővenni.
Ki tudja, hogy mit mondott neki a férjed rólad? Tudta egyáltalán, hogy vagy, vagy téged milyen jelzőkkel illetett a lánynak, hogy összeszűrte a levet egy nős férfival?
2021. júl. 20. 15:35
6/31 anonim válasza:
Kérdező, miért is luvnya a lány? Lehet, hogy fogalma se volt a létezésedről, a férjed simán előadhatta neki a független férfi-szöveget. És tök mindegy, hány éves, ha idősebb lenne nálad, akkor miben lenne más a szitu? Szóval, a lányt hagyd ki az egyenletből, azt gondold végig, miért lépett félre a férjed, mi hiányzott neki, tudnád-e még folytatni vele... Szóval azzal foglalkozz, hogy Ti ketten hogyan tovább, de főleg azt gondold át, hogy Te mit szeretnél, meg tudsz-e bocsátani ill. érdemes-e energiát tenned a folytatásba? (és a 4-nek igaza van, én 50 feletti nő vagyok, marhára nem lenne kérdés, hogy mit keres a férjem egy 25 évesnél, ha ez lenne a szitu.)
2021. júl. 20. 15:38
7/31 anonim válasza:
Izgalmat, új impulzusokat, figyelmet stb. Ugye nem gondolod, hogy nem történt semmi, mert nem dugtak? Erre nem fogsz választ kapni, szerintem a férjedtől sem, mert ha megkérdezed azt fogja mondani, hogy nem tudom. Még csak az sem biztos, hogy a kapcsolatotokban lévő probléma miatt, bár ha van ilyen, akkor annak lehet ebben szerepe.
2021. júl. 20. 15:42
8/31 anonim válasza:
Fiatal, friss, nem csak a hétköznapi problémak. A másik nem értem de a szavaidbol süt, hogy a lány a hunyó közben nem... Nagyon nem. Nem a lány fogadott neked hűséget.Szovak egyszer rendezd magadban azt le, hogy a párodat vond kerdore, aztán döntsétek el belefere ez vagy sem.
2021. júl. 20. 15:48
9/31 A kérdező kommentje:
A lány tudta hogy családja van.
A férjem már megkapta a magáét, hogy nem tudott magának parancsolni.
Gondolom a kis r-ibi bele is ült a farkába.
2021. júl. 20. 16:08
10/31 anonim válasza:
Feleslegesen ribized, a férjed a pinabubus. Ha tudta is, akkor sem rajta kell számon kérned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!