Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudott adni neki egy kislány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudott adni neki egy kislány?

Figyelt kérdés

Mint kiderült (hosszú levelezések és faggatások után) a férjem megcsalt egy huszonéves kis libával.

Állítólag csak megujjazta és kinyalta, a lány meg leszopta.

Nagyon csalódott vagyok, nem értem hogy tehette ezt velem.

Próbálom megérteni a dolgot, de még mindig sokk alatt vagyok.

Nem tudom hogyan tovább, meg bírom-e ezt bocsájtani egyáltalán.

Miért csinálta ezt??? Hogy volt képes rá???

Mit tudott neki adni az a kis luvnya, amit tőlem nem mert kérni?

2021. júl. 20. 15:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%
Kedvesem. Fel tudod azt fogni, hogy nem a csaj ribi valószínűleg, hanem a férjed behazudta magát a bugyijába úgy, hogy téged szidott közben?
2021. júl. 20. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, kár belehergelned magad abba, hogy itt az egyetlen gonosz a lány. Ő nem tartozik felelősséggel neked sem, a férjednek sem. Aki csalt, az a férjed, és aki még mellette hibás lehet, az Te. A lány csak kihasználta a lehetőséget. (írom ezt úgy, hogy férjnél vagyok és nekem is van szeretőm. De eszembe se jutna a szeretőmet hibáztatni ezért. Aki első sorban sáros az ügyben, az én, másodsorban meg a férjem. A szeretőm 'ártatlan'. )
2021. júl. 20. 16:24
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

Remélem a haragod mellett az eszed is a helyén lesz és kiteszed az útját. Hazug embert ne szeress, aki játszott az időddel, és az érzéseiddel. Ha szeretett volna sosem tesz ilyet.

33/F

2021. júl. 20. 16:43
 14/31 anonim ***** válasza:
42%

Csatlakozom azokhoz akik szerint itt nem a fiatal csajt kell hibáztatni hanem a párodat!

Egyébként az egyik kérdésedre, hogy mit tudott adni neki amit te nem mertél, arra a válaszom, a fiatalság varázsát. 40-es pasiként volt szerencsém lefeküdni egy huszénéves lánnyal, és a bőre tapintása, csókja puhább, finomabb mint egy 40 feletti nőnek, egyszerűen feltüzeli az embert. Ez melyik pasit ne varázsolná el? Ezen felül elárulom, hogy valószínűleg nem is kellett hazudoznia a párodnak az otthoni dolgokról, mert a mi korosztályunknak van egyfajta sármja, mivel nem vagyunk egy tesze-tosza alakok mint sok korosztálybeli srác, és ez nagyon bejön nekik.

2021. júl. 20. 16:44
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

Végre kiderült az igazság, válj el ettől az embertől. Még neked sem kell magadat temetned, te is találhatsz még értelmes társat magad mellé, nem számít hány éves vagy.

Ugye nem akarnál az (ex) férjeddel maradni és megcsókolni miután más nő p!náját nyalogatta?

Legyen tartásod, válj el békében és kezdj új életet. Nem könnyű, de megéri!

2021. júl. 20. 16:50
 16/31 anonim ***** válasza:
40%
Komolyan magyarázzuk miért feküdt le vele? Feszes,bájos,fiatal nő.Melyik 40-s pasi hagyná ki? Mellesleg nem a lány a hibás,mert húszévesen senki sem gondolkodna ilyenen.A férjednek kellett bedumálnia magát nála,és láthatólag még csak el sem titkolt,olyan szinten mindegy volt neki.
2021. júl. 20. 17:02
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

Mit adott, vagyat, hevet, szeretetet, kalandot, kacersagot, uj pozt, uj modot stb stb.

Te mit adsz? Gondolom egy heten egyszer nagy immel ammal szetteszed a labad azt hagyod hogy elvigye magat rajtad...

Egy megcsalas mindig ket emberes, nem azert csaltak meg mert veled menyorszag a szex...

2021. júl. 20. 17:58
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
Gondold át, te mit adtál neki, mit nem adtál meg neki, és hogy ő mit adott/nem adott meg neked? Itt lehet az okot megtalálni.
2021. júl. 20. 18:31
 19/31 anonim ***** válasza:
31%
Kamuuuuuu :) Unalmas a szünidő?
2021. júl. 20. 18:40
 20/31 anonim ***** válasza:
41%
Legalább a negyvenes papáknak adott ez a kérdés egy jó kis önbizalomtuningot, hogy nekik is lehet esélyük fiatal lányoknál 😆
2021. júl. 20. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!