Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom a tudtom nèlkül levàgta a kislànyunk hajàt.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez volt a màsodik alkalom,hogy egyedül vitte el az anyukàjàèkhoz. Mikor először vitte oda màr akkor rövidebb hajjal jött haza de sokat vitàztunk akkor hèten ès ez leszìvta az agyam .( ezt is az Anyukàjàèk miatt,mert mindent megtesznek , hogy elvàlasszanak.Tudni ilik dolgozni nem szeret egyikőjük sem , mi pedig szeretnènk venni egy lakàst magunknak,hogy ha haza megyünk legyen hol lennünk. Mi balgàk ezt elmodtuk ìgy megtudtàk , hogy van pènzünk ès azòta csak tömik a pàrom fejèt pèldàul èn itthol vagyok a kislànyunkal ès kellene nekem egy kocsi mert se friss kenyèrèrt se oltàsra nem tudom vinni a kicsit. Mi megegyeztünk ,hogy veszünk valami olcsòbbat az jò lessz neki dolgozni. Mivel Ő reggel 7 től este 6-7 ig dolgozik ès elviszi a kocsit . Az pedig nem okè ,hogy reggel zavargassam a kislànyunk ,hogy elmenjünk majd jöjjünk haza , este szintùgy..Lebeszèltèk a pàrom ,hogy minek nekem kocsi, üljek itthol a gyerekkel. Mèg költenèm a pènzt . Jön a nyàr is , egy kis faluba lakunk . A legközelebbi kisbolt 1,5 km . Sehova nem tudunk elmenni. Vagy ha isten őriz meg betegszik mivel viszem el orvoshoz. Nekem is nőgyògyàszati gondjaim vannak szülès òta. Nőgyogyàszhoz is rendszeresen jàrnom kell. Azt akarjàk ,hogy szètmenjünk. Ìgy a pàrom nekik adnà a rèszèt meg nekik keresne.)Feltünt de eszembe se lett volna ilyesmi. Most pedig vasàrnap ugy hozta haza , hogy minden honnan vàgtak belőle,jò sokat. Èn el sem tudom mondani milyen èrzès ez nekem. Èn nem szerettem volna levàgni,hisz egèszsèges a haja. Ùgy vàrtam ,hogy nőljön ,hogy tudjak neki több frizuràt csinàlni . Nagyon csalòdott vagyok ès szomorù emiatt. Nem volt joguk ehhez !Fogalmam sincs mit tegyek? Annyira elegem van. Mièrt szòlnak bele a mi èletünkbe? A pàrom mièrt hagyja? Mièrt nem làtja mit müvelnek velünk?
Itt neki kéne a sarkára állni, mert ez csak rosszabbb lesz.
De valószínűleg ő nem fog.
Választás elé kell állítani.
2022. ápr. 12. 08:24
2/22 anonim válasza:
Szintén #1 vagyok.
Mi már nem voltunk együtt az apjával, egyik láhatásról jött haza a lányom, a derékig érő haja az álláig ért.
Az akkori nője elvitte fodrászhoz a gyereket. Fel tudtam volna robbanni... (Ez 8 éve volt, 13 lesz idén a lányom, azóta max a hajvégből lett vágva, derekáig ér, és nem felejtette el :S)
2022. ápr. 12. 08:27
3/22 anonim válasza:
Rengeteg helyről hallottam történeteket, amikor a nagyi gondolt egyet, és se szó se beszéd levágatta az unoka haját, mert úgy gondolja, hogy az úgy jobb. Mindenhol előfordulnak ilyenek sajnos, de végtelenül primitív dolog ilyet tenni, sajnálom.
A párod pedig érzelmileg zsarolják és kontrollálják a szülei. Sajnálom, de mielőtt lett gyerek, nem láttad ezekről a jeleket?
2022. ápr. 12. 08:30
4/22 anonim válasza:
"Mièrt szòlnak bele a mi èletünkbe? A pàrom mièrt hagyja?"
Mert a párod képtelen kiállni magáért. Gondolom felelősségteljesen házasodtatok, így már évek óta ismered és tudod milyen, ezért is vagy vele.
"Mièrt nem làtja mit müvelnek velünk?"
Szerintem látja, csak nem zavarja. Ő úgy gondolja így rendben van, így lett nevelve.
"Mit tegyek?"
Gondolkozz el, hogy hirtelen miért zavar a párod személyisége? Miért választottad őt? Egy ember egyik pillantról a másikra nem vesz 180 fokos fordulatot, ő mindig is ilyen volt, ezzel a "csomaggal" létesítettél vele kapcsolatot.
2022. ápr. 12. 08:36
5/22 A kérdező kommentje:
Màr 9 ève együtt vagyunk. Eddig is beleszòltak de a pàrom kiàllt mellettem. De most miòta tudjàk , hogy pènzünk van nagyon ràszàlltak. Ő pedig hagyja magàt.
2022. ápr. 12. 08:47
6/22 anonim válasza:
Az biztos hogy felképelném mind a kettőt a páromat meg felvilágosítanám hogy ideje lenne a családjával foglalkoznia anyuci süket dumája helyett vagy mehet vissza hozzá.
2022. ápr. 12. 08:53
7/22 anonim válasza:
Menjen kevesebbet a párod.
2022. ápr. 12. 09:04
8/22 A kérdező kommentje:
Az a baj , telefonon beszélnek. Ritkàn talàlkoznak. Most is èn mondtam , hogy vigye a lànyt hadd làssàk...
2022. ápr. 12. 09:19
9/22 anonim válasza:
Nem leszek népszerű, de...
9eve vagytok együtt, es a 9 év alatt nem ismerted meg?!
Azert mert az anyja rászáll, nem változik meg ennyire senki...
Elbeszelgetsz pároddal, mast nem tudsz. Tetszik tetszik, nem akkor elváltok. Ez a 2 opció van.
Az meg, hogy le lett vagva a gyerek haja... párod megengedte. Neki is ugyan annyi joga van a gyerekhez, mint neked. Innentől kezdve ő a felelős, nem a nagyszülők. Ha tudod ilyenek, miért nem mentél velük te is?
2022. ápr. 12. 09:31
10/22 anonim válasza:
Ha 9 ev alatt nem ismered ennyire ki a párodat, akkor szerintem ott nem a masikfél a hibás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!