Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pàrom a tudtom nèlkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom a tudtom nèlkül levàgta a kislànyunk hajàt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez volt a màsodik alkalom,hogy egyedül vitte el az anyukàjàèkhoz. Mikor először vitte oda màr akkor rövidebb hajjal jött haza de sokat vitàztunk akkor hèten ès ez leszìvta az agyam .( ezt is az Anyukàjàèk miatt,mert mindent megtesznek , hogy elvàlasszanak.Tudni ilik dolgozni nem szeret egyikőjük sem , mi pedig szeretnènk venni egy lakàst magunknak,hogy ha haza megyünk legyen hol lennünk. Mi balgàk ezt elmodtuk ìgy megtudtàk , hogy van pènzünk ès azòta csak tömik a pàrom fejèt pèldàul èn itthol vagyok a kislànyunkal ès kellene nekem egy kocsi mert se friss kenyèrèrt se oltàsra nem tudom vinni a kicsit. Mi megegyeztünk ,hogy veszünk valami olcsòbbat az jò lessz neki dolgozni. Mivel Ő reggel 7 től este 6-7 ig dolgozik ès elviszi a kocsit . Az pedig nem okè ,hogy reggel zavargassam a kislànyunk ,hogy elmenjünk majd jöjjünk haza , este szintùgy..Lebeszèltèk a pàrom ,hogy minek nekem kocsi, üljek itthol a gyerekkel. Mèg költenèm a pènzt . Jön a nyàr is , egy kis faluba lakunk . A legközelebbi kisbolt 1,5 km . Sehova nem tudunk elmenni. Vagy ha isten őriz meg betegszik mivel viszem el orvoshoz. Nekem is nőgyògyàszati gondjaim vannak szülès òta. Nőgyogyàszhoz is rendszeresen jàrnom kell. Azt akarjàk ,hogy szètmenjünk. Ìgy a pàrom nekik adnà a rèszèt meg nekik keresne.)Feltünt de eszembe se lett volna ilyesmi. Most pedig vasàrnap ugy hozta haza , hogy minden honnan vàgtak belőle,jò sokat. Èn el sem tudom mondani milyen èrzès ez nekem. Èn nem szerettem volna levàgni,hisz egèszsèges a haja. Ùgy vàrtam ,hogy nőljön ,hogy tudjak neki több frizuràt csinàlni . Nagyon csalòdott vagyok ès szomorù emiatt. Nem volt joguk ehhez !Fogalmam sincs mit tegyek? Annyira elegem van. Mièrt szòlnak bele a mi èletünkbe? A pàrom mièrt hagyja? Mièrt nem làtja mit müvelnek velünk?

2022. ápr. 12. 08:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
A válaszaidbol, illetve magából a kerdésből nekem is ez jutott eszembe, amit párod feltételez...
2022. ápr. 12. 16:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy tènyleg levàgtàk a hajàt kétszer is.
2022. ápr. 21. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!