Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon át akar verni?
Bocsi a sok feederes kérdésért (bár én csak egyet írtam ki), de nem tudom senkivel megbeszélni ezeket.
A feederes kapcsolatomban akkorára híztam, hogy már segítségre szorulok bizonyos dolgokban. Korábban barátnőm mondta már, hogy mellette soha nem fogok fogyni, de úgy érzem sikerült megbeszélnem vele, hogy most mégis kellene.
Ő számolta a kalóriáimat a hízlalásom alatt is, és azt mondta ebben is segíteni fog. Az utóbbi hetekben viszont turmixokat itat velem nap végén, és egyáltalán nem érzem azt, hogy fogynék, sőt.. Mérlegre nem enged állni, mondván "így nagyobb lesz a meglepetés".
Nektek ez gyanús lenne, hogy megtéveszt, és át akar verni?
Mert ő szeret ezzel vacakolni, én meg nagyon nem, és egyébként is ő főz.
Azért nem állok rá a mérlegre, mert nem tudok. Olyan helyen van, ahol nem férek hozzá, és nem akarom kivívni a haragját azzal, hogy rendelek egy másikat.
Egy felnőtt keresőképes személy vagy. Menj el egy konditerembe, orvosi rendelőbe, ahol van mérleg vagy az egyik haverodhoz, aztán mérd le magad.
Csak úgy teszel, mintha ki lennél neki szolgáltatva, mert ezt élvezed. Bármikor mondhatod azt, hogy nem eszel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!