Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jó ötlet ha befizetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet ha befizetem egy mellműtétre?

Figyelt kérdés
Nos a barátnőm főleg az utóbbi időben igencsak búslakodik amiatt hogy kicsi a melle.Korábban is szomorú volt emiatt de mostanság már egy héten többször is kifakad emiatt.Én próbáltam nyomni az ilyen szokásos szöveget hogy "ugyan -ugyan semmi gond vele" stb de ez nem javított a kedélyállapotán.Felmerült bennem hogy meglepem egy ilyen műtéttel hátha megoldódik a gond.A kérdést azért teszem fel hogy megerősítést kapjak,mert mi van akkor hogyha valójában azt várja el hogy folytassam a vigasztalását csaképpen sokkal meggyőzőbben....ennyire azért nem ismerem a lányok belső világát
2010. szept. 15. 15:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem a kis melleket csak elfogadják. Csak azt mondani tudják, hogy kis mell milyen szép blablabla...De az utcán mindig a nagy mellű nőket nézik meg. :) És ezt mondom én nőként.

Kérdező: Te szereted a barátnőd kicsi melleit? Vagy csak elfogadtad úgy ahogy van?

Ha most nem tudja elfogadni magát, akkor segíts neki. Ne csak úgy mond. ;) Várj egy picit ezzel a műtéttel, lehet addig megszereti. Viszont az is lehet, hogy ezzel még jobban szégyelni fogja a melleit és magát, ha befizeted őt egy műtétre.

2010. szept. 15. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld, mert még a végén befizet egy f@sznagyobbításra.
2010. szept. 15. 15:53
 13/21 A kérdező kommentje:
19 amúgy.Hogy ez a vigasztalás ne lenne őszinte?Lehet igen hogy csak sablonos de pont azért mert nem a melle miatt néztem ki magamnak és jöttem vele össze.Pont emiatt az eset miatt kezdtem el olyan kissé soviniszta férfiszemmel nézni ha már témánál vagyunk és arra jutottam hogy ha akarja és hát mondjuk ki "dobna rajta valamit" akkor miazistennyiláért ne.
2010. szept. 15. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha megint feljönne a témával, hogy kicsi a melle és tényleg nagyon szomorú, akkor én megmondanám neki. "

-Szerintem közöld vele, hogy neked nincs problémád a melleivel, csak látom, hogy szenvedsz tőle, hogy nem akkorák amekkorát szeretnél... és nem szeretnélek szomorúnak látni téged emiatt és ha úgy gondolod, hogy a mellműtét nagyobb önbizalmat hozna akkor, állok neked egy mellplasztikát.

Tapasztalataim; voltam már pár sráccal együtt, volt aki sose érdekelte, hogy vannak melleim, volt olyan aki le se akart "szállni" róla. Van olyan aki mell centrikus és van olyan aki nem az. nekem közepes méretű se nem nagy se nem kicsi. Sok nő csak az önbizalmát akarja ezzel növelni, éreztetni magával, hogy ő gyönyörű. A szépség belülről fakad :-) Talán ennyi, remélem segítettem vele.

Én el se tudnám képzelni, hogy egy idegen kis müanyag van bennem, a bőröm alatt. Fúj. :D Láttam olyat amit nagyon elb-sztak. Jó szándék meg van benned és őszinte vagy. :)

Ígértesd meg vele, hogy csak az önbizalma miatt és nem érted tenné ezt. Ugyanis te elfogadod így őt ahogy van és ahogy mondtad.

2010. szept. 15. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

Neked 19 évesen van pénzed a mellműtétre?????

Nem semmi...

Én 31 vagyok, jól keresek, de nem tudok félretenni annyit.

Tudod mennyibe kerül? 600 000-800 000 Ft!

Fizesd ki az enyémet, ha ő nem akarja....

2010. szept. 15. 16:06
 16/21 A kérdező kommentje:
nem én vagyok 19 hanem ő
2010. szept. 15. 16:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsik, 20 éves vagyok, és? Ki nem sz@rja le? Irigylem a barátnőd gondjait.
2010. szept. 15. 16:14
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

Előzőnek:

A Te melleidet lesz@rják?????

Hú, durva....

2010. szept. 15. 16:18
 19/21 anonim ***** válasza:
16.18 menj a fr@ncba:P nem úgy értettem:D
2010. szept. 15. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
majd írd le h hogy döntöttél, pliz
2011. máj. 30. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!