Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ha egyszer nektek rossz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha egyszer nektek rossz a gyerekvállalás akkor minek erőltetitek?

Figyelt kérdés

Akárhányszor szoba kerül a gyerek téma mindig előkerülnek a mártír anyukák.

Hogy hu ez milyen magy áldozat.

Jaj menyire fáj.

Jaj mekkora teher.

Jaj a szemét férfiak nem segítenek.

Ha ilyen rossz nektek akkor minek vállaljátok a gyereket?

Meg ha a férfiak ilyen rossz apák akkor miért velük?

#Rossz gyereket nevelni #Mártírom anyuka
2022. ápr. 11. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én végigolvastam azt a kérdést válaszokkal együtt, és nem volt benne olyan sok mártíranyu. Voltak olyan válaszolók, akik felhívták a gyerekvállalás buktatóira a figyelmet, de azok nem biztos, hogy vállalnak is gyereket. Én speciel a környezetemben látom, hogy mennyire az anyukák nyakába szakad egy csomó minden, amikor apuci is a saját bevallása szerint nagyon akarta a gyereket, sőt ő rágta anyuci fülét, aztán amikor a gyereknevelésre / - ellátásra kerül a sor, akkor szakad anyuci nyakába, mert "az az anya dolga". És PONT EZÉRT én 100x meg fogom gondolni, hogy szülök-e majd... egyelőre nem érzek magamban akkora anyai ösztönt.
2022. ápr. 12. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Sose értettem ezeket az embereket. Nem látják merrefelé halad a világ? Komolyan ilyen világba ki az úristen akar gyereket a milliárdosokon kívül?
2022. ápr. 12. 09:35
 13/17 A kérdező kommentje:
11. Hát én azt nem értem hogyha, mindenki ezt mondja. Akkor a nők agyáig hogy nem jut el hogy ő lessz az akinek a nyakába szakad?
2022. ápr. 12. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13:

- nem minden nő mondja ezt... van még rengeteg anyuka, aki szemében az idő megszépített mindent, meg azt gondolja, ez az élet rendje, és ezt adja tovább a gyerekének is

- sokan nem jó emberismerők... hall egy ilyen "rémsztorit", úgy van vele, hogy "jaj, a Juci biztos egy büdös parasztnak szült, úgy kell neki, az én Józsim nem ilyen"... aztán kiderül, hogy de, pont olyan, és nemcsak a látványosan legalja típusú pasasok tudnak figyelmetlen férjek és szar apák lenni

- ösztönök... ha valakiben túlteng a szülői ösztön, és AKAR gyereket, vagy akár olyan vallási meggyőződése van... arra nem fog hatni 10 történet az anyaság nehézségeiről

2022. ápr. 12. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem tervezik, csak úgy sikerül.

Sokan nem tudják, mivel jár, hiszen a reklámokban minden szép és jó, a gyerek folyton csak mosolyog, és mindenki boldog. Ráadásul a mi kultúránkban ha valaki el meri mondani, hogy milyen nehéz, és mennyi lemondással jár, akkor rögtön a társadalom megvetése sújtja. Szóval ez tabutéma. Ezért is sok nő meglepődik, amikor ott a gyerek, és ja 3 éve nem volt egy végigaludt éjszakám. Ja, nem tudok visszamenni dolgozni, mert a gyerek folyton beteg stb.

A párkapcsolat is megváltozik, a nagy szerelem nem elég, ha egyébként apuka egy elkényeztetett kisfiú, akkor nem hogy nem fog segíteni, de még fel lesz háborodva, hogy a nőnek nem lesz rá elég ideje. A legtöbb válás a gyerek 3 éves kora alatt következik be, pont azért mert annyira átalakul a házasság a gyerek miatt, és erre nincsenek felkészülve a felek. A férfiak sem, szóval ne csak a nőket szidd.

Összefoglalva, nem tudják, hogy mi vár rájuk, mert senki nem mondja el nekik, és a férfiak sem segítenek a nőknek, mert a mi társadalmunkban azt nevelik beléjük, hogy ez csak és kizárólag a nők dolga.

Egyébként az, hogy panaszkodnak, nem feltétlenül jelenti azt, hogy megbánták. Én is panaszkodom, mégsem bántam meg, hogy lettek gyerekeim. Az a baj, hogy nincs elég segítség.

2022. ápr. 12. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Én hálistennek tudom milyen a gyerekkel foglalkozni. Sokszor én is besegítettem. 7 év van köztem és a húgom között. A mai önző világban szerintem az emberek 90%-a képtelen olyan kompromisszumokra amik az első pár évben kellenek. 32f
2022. ápr. 12. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:
32%
16-os, ez is igaz, fogyasztói társadalom, ha nem tetszik, dobd ki, sajnos ez a párkapcsolatokra is igaz.
2022. ápr. 12. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!