Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék barátomnak valami személyeset készíteni karácsonyra. Ötletekre lenne szükségem?
ha valami igazán személyeset szeretnél, akkor azt más nem mondhatja meg helyetted, hogy mi legyen... neked kell kitalálnod! :)
kis könyvecske, füzetecske... egy fiú ilyennek nem feltétlen örül úgy, ahogy egy lány tud...
és speciel egy laposüveget ajándékozok, a nevével belegravírozva (: (igazánhatározottan az ő nevével és nem az enyémmel!!)
Szerintem ha már a glavírozásnál tartunk, akkor mind2-őtök nevét rálehetne glavíroztatni.De am sztem is jó ötlet ez a glavíroztatás. ;) Vagy csinálj közös képekből, vagy magadról egy naptárat, amit egy egyszerű fotoszerkesztővel könnyen megtusz szerkeszteni.De am a szerelmes verseknek annyira nem örülnek a pasik, kivéve akik szeretik a verseket... XD de sokan nem szeretik.Sajnos ilyen oldalakat nem igen tudok, de leírok neked egy két verset a kedvenceim közül. :))
Minden egyes percben csak is rád gondolok,
Te vagy az életemben a legszebb dolog
Várom már azt, hogy megint veled lehessek,
Hogy szemedbe nézzek és mondjam, szeretlek!
Nem tudom szavakba önteni szerelmem nagyságát,
Te okozod szívemnek óriási rabságát
Szeretnélek átölelni, megcsókolni téged,
Szeretném, ha örökre boldoggá tehetnélek
Ha betör hozzátok egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak téged egy nagy zsákba,
Ne ijedj meg, csak én szóltam a Télapónak, hogy Téged kérlek karácsonyra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!