Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis miért gondolta azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért gondolta azt hogy felveheti a telefonom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden összefoglalnám a dolgot. Szóval 24 éves vagyok, nő. Anyukámnak mentális zavara van, ennek következtében kényszeres is. Minden nap reggel nyolckor és este hatkor hív, amit én mindig felveszek. Minden szerdán előbb jövök el munkából, megveszem ugyan azokat a dolgokat, és 5 és fél 6 között megérkezem hozzá. Ez a rendszerünk már több mint 5 éve. Apumám halála óta nagyon rosszul van, és még a gyógyszerek mellett is nagyon vigyázni kell vele. Egyszer mikor a tévéműsorát egy órával későbbre tették annyira összezavarodott hogy ijedtében összetört egy poharat, és elvágta a kezét. Tudom szürreálisan hangzik, de sajnos ez a helyzet.

Na most én 6 randin vagyok túl egy pasival, nagyon szimpatikus, és minden, a tegnap estét együtt töltöttük, emiatt felborult a szokásos rutinom, később keltünk, gyorsan elmentem zuhanyozni, és reméltem hogy végzek nyolcig, de nem sikerült, hallottam a telefont, és megkértem hogy hozza be. Ő viszont út közben felvette, mert látta hogy anyu az. Ezzel azt okozta hogy teljesen megijesztette és összezavarta anyut, oda kellett hozzá mennem, hogy nehogy gond legyen. Én tényleg el akartam neki mondani, de még nem láttam itt az idejét. Ráadásul apu halála óta anyu lényegében fél a férfiaktól, és ez is gondot okoz a párom bemutatásában.

Tudom hogy az én hibám is a dolog, de miért vette fel a telefont? Ezt hogyan magyarázhatom el neki?

2022. ápr. 10. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem azért 6 randi után ne vegye fel a telefont, ha nem kérem meg rá, úgy, hogy még csak nem is ismeri az anyámat. Oké, intim viszony, szex megvolt, de azért ez még nem az a szint, hogy anyámmal beszéljen telefonon. Ha anya nem tud a pasimról, lehet, háromoldali szívgörcsöt kap, hogy milyen pasas veszi a lánya telefonját meg ilyenek... Ez teljesen más egy több éves párkapcsolatban, ahol a másik már kvázi családtag.

Mindenesetre én megkérdezném nem vádaskodva, meg felháborodottan, hogy miért gondolta, hogy jó ötlet felvenni a telefonomat, amikor csak arra kértem, hozza ide, illetve megkérném, hogy többet ne tegye.

2022. ápr. 10. 17:01
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

Minden szerdán előbb jövök el munkából, megveszem ugyan azokat a dolgokat, és 5 és fél 6 között megérkezem hozzá. Ez a rendszerünk már több mint 5 éve - ezt nem fogja hosszútávon bírni senki, csak szólok.

Ugyanis amikor összeköltöztök, akkor is anyukádat fogod pesztrálni, ha gyereketek lesz is a pasival?

2022. ápr. 10. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Hát, elég fura hogy felvette a telefont a megkérdezésed nélkül. Pláne randi időszakban, de amúgy is. Én kilenc éve vagyok a férjemmel, és nem veszem fel a telefonját, csak ha kifejezetten kéri.
2022. ápr. 10. 17:39
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

6 randi után tényleg egy bunkó viselkedés, semmi joga nincs hozzá, főleg, hogy (gondolom) még nem találkozott még anyuddal.

Abban nem biztos, hogy hibáztál, hogy még nem mondtad el neki ezt a szituációt. Ez attól függ, hogy 6 randi óta milyen a kapcsolatotok már.

2022. ápr. 10. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Aki írta - az anyja szívrohamot kapna, ha a lánya telefonjába férfi hang szólna bele - jgaza van!!

Az én anyámmentálisan teljesen egészséges, de még így is a frász kerüogetné.

Valamint mindegy, hogy hányadik randi, de ha nem kérek meg rá valakit, hogy vegye fel, akkor NE vegye fel. A kérdező arra kérte, vigye oda. Mi ezen olyan bonyolult?!

Illetve aki írta, "pesztrálja" az anyját. Ezt gondoskodásnak hívják, te kis lelketlen bélsárbevonatú takonygolyó. Normális emberek szeretik a családjukat. Gondoskodnak a szüleikről. Tudom, feléd pusztuljka falván biztos nem divat, máshol az. Fogadd el és növessz pár plussz agysejtet. Szükséged lenne rá. De igazán.

2022. ápr. 10. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
9 év után sem vesszük fel kérdés nélkül egymás telefonját, csak szólunk egymásnak, hogy xy hív. Kérdezz rá miért tette, nehogy aztán a későbbiekben kiderüljön, hogy esetleg féltékenykedős/kontroll mániás a tag.
2022. ápr. 10. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Ez durva. Pont akkor venne fel az ember ilyen helyzetben a telefont, ha elmeselted volna a helyzetet, de anyukad pont szorongana, es jobban megnyugodna, ha tudja, hogy kozel vagy.

Ez oriasi taplosag. Erre nincs mentseg.

Olyan helyzetben vettem fel egy telefont, mikor egy baratom korhazban orvossal akart beszelni az apjarol, es nagy nehezen visszahivtak. De ez egy kiveteles eset.

2022. ápr. 11. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
17-es vagyok. Es akkor is azert, hogy le ne tegyek, es mondtam, pillanat, atadom.
2022. ápr. 11. 14:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!