Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élnétek alacsonyabb életszínvo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek alacsonyabb életszínvonalon, hogy a párotok jobban élvezze a munkáját?

Figyelt kérdés

A férjem nem annyira szereti a munkáját, mert unalmasnak és kilátástalannak találja.

A cég amúgy alkalmazottbarát, kb. minden juttatás van (ingyen étkeztetés, sport támogatás, telefon, autó, nyaralás), nincs túlóra, jó csapat, jó fizu, aránylag közel van (~40 perc) csak a munka nem annyira izgalmas.

Talált helyette egy másik munkát. Ez egy kis cég, a vezetővel beszélt, ő szimpatikusnak tűnt. A cég 1,5 órára van tőlünk, nem fizet jól (kevesebb, mint 2/3-t kapná a jelenlegi fizetésének), viszont állítólag - ismerős nincs ott, és véleményt sem találtunk a cégről - érdekesebbek a feladatok.

Ti támogatnátok a párotokat a váltásban?

2022. ápr. 8. 12:45
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

#29 Nem lesz válás ;) Ha vált is max ő megy gyedre, azért megoldjuk :)

Amúgy most mondta, hogy ez a kezdő fizu, kb. 6-9 hónapon belül emelik a fizetését, ha betanult. Bár azt nem tudjuk, hogy mennyivel…

Amúgy valaki kérdezte, hogy mivel foglalkozna, kutatással. Van egy phd-ja, de olyan pozícióban van, ahol ezt nem tudja használni - amúgy nem régóta és ismerős ajánlotta be a jelenlegi helyre, aztán “nem jött be”. A másik cégnél követelmény volt a phd, szóval reméli, hogy érdekesebb/bonyolultabb a feladat.

2022. ápr. 8. 17:20
 32/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a sok véleményt!
2022. ápr. 8. 17:20
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
A legnecesebb része szerintem a 1,5 óra távolság. Az baromi sok...Napi 3 óra elmegy csak azzal, hogy ingázik. Még a pénz hagyján, nyilván annak is lenne helye, de azért a kevesebb fizuval is meglenne havi 1 millió bevétel, az meg nem kevés. De másfél óra..borzalom. Sosem utaznék ennyit melóba.
2022. ápr. 8. 17:23
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igen, napi három óra utazás kegyetlen. Engem ez az egyetemen töltött 6 évem alatt is eléggé tönkrevágott, és valljuk be, hogy bármennyire fiatalok vagytok még, azért a korral is egyre kevésbé bírható ez.

Ráadásul, ha gyereket akartok, akkor ez a három óra naponta tőletek is megy el. Ennyivel kevesebbet tud részt venni a gyereknevelésben, ennyivel kevesebb terhet tud levenni a válladról. És mivel fáradt lesz, még a minőségi időre is kevesebb jut.

Szerintem a párod inkább keresgéljen még, nem ez az egyetlen munkahely, ami létezik. Rosszabb fizetés, rosszabb körülmények - így váltani csak amiatt a feltételezés miatt, hogy TALÁN izgalmasabb, baromság. Mert ebből az jön le, hogy még csak garancia sincs rá, hogy ez lenne élete projektje, feladata…

2022. ápr. 8. 17:49
 35/49 anonim ***** válasza:
0%
Én támogattam a férjemet, mikor a kényelmes, jól fizető munkájában már nem talált kihívást, életúnt lett, és olyan munkát keresett, ahol kevesebbet keresett, többet volt távol, de élvezte. 2 évig csinálta, aztán ráunt, és gond nélkül visszatért az eredeti céghez, jelentősen több fizetésért. Mivel új projektek vannak, így most élvezi ezt is, mert vannak kihívások. Egyébként tök mindegy, hogy idegenek mit mondanak, mert ha a férjed nem érzi jól magát a munkahelyén, akkor neki kell döntenie. Ha annyit fog keresni, mint te, akkor végülis nem rossz. Egyébként ilyen helyzetben nem érdemes gyereket vállalni, mert ha belefásul a munkába, otthon meg a síró csecsemő várja, akkor máshol fog izgalmat, örömet keresni.
2022. ápr. 8. 18:18
 36/49 A kérdező kommentje:

#35 Azért légyszí a gyerekkérdést ne keverjük ide.

Három éve tervezzük a gyereket.

2022. ápr. 8. 18:38
 37/49 anonim ***** válasza:
0%
Okés, akkor mond meg neki, hogy nincs váltás, mert a gyakori népe szerint hülyeség. Maradjon csak a szürke, sivár életében. Monoton munka, jön a gyerek, monoton hétköznapok, majd jön a kapuzárási pánik, hogy ő ennél többet akar az élettől. Valamiért csak jelezte feléd, hogy most nem boldog, és neki ez nem jó. Persze nem muszáj támogatnod, a te döntésed.
2022. ápr. 8. 19:36
 38/49 anonim ***** válasza:
0%

"Köszi! Jó tudni, hogy nem csak nekem nem tetszik ez az egész."

Szóval a férjed eldöntötte, hogy váltani akar, neked ez nem tetszik, és most örülsz, hogy a gyakori népe egyetért veled. Végül is idegenek véleménye fontosabb, mint a férjedé. Most, hogy másoknak sem tetszik az új munka, akkor megtiltod neki, hogy oda menjen dolgozni? Vagy mi a terved?

2022. ápr. 8. 20:55
 39/49 A kérdező kommentje:

#38 A terv az, hogy nem vágok hozzá jó arcot, hanem elmondom, hogy nekem nem tetszik (ettől még mehet oda, ha akar). Javaslom, hogy keressen tovább, próbálja húzni az időt a válaszadással, ötletelek én is, hogy mit lehetne csinálni és nézek állásajánlatokat, hátha valami szembejön.

Ha mindenki szerint érdemes lenne erre váltani és csak én vagyok idióta, hogy ez zavar, akkor is felvetném, hogy “mi lenne ha”, de nem erőltetném, próbálnék jó képet vágni a dologhoz, mert akkor ez a magyar norma.

2022. ápr. 8. 21:43
 40/49 anonim ***** válasza:
15%
En igazabol azt nem ertem, hogy a te eletszinvonalad miert fugg az o jovedelmetol. Felnott no vagy, keresel is penzt...
2022. ápr. 8. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!