Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élnétek alacsonyabb életszínvo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek alacsonyabb életszínvonalon, hogy a párotok jobban élvezze a munkáját?

Figyelt kérdés

A férjem nem annyira szereti a munkáját, mert unalmasnak és kilátástalannak találja.

A cég amúgy alkalmazottbarát, kb. minden juttatás van (ingyen étkeztetés, sport támogatás, telefon, autó, nyaralás), nincs túlóra, jó csapat, jó fizu, aránylag közel van (~40 perc) csak a munka nem annyira izgalmas.

Talált helyette egy másik munkát. Ez egy kis cég, a vezetővel beszélt, ő szimpatikusnak tűnt. A cég 1,5 órára van tőlünk, nem fizet jól (kevesebb, mint 2/3-t kapná a jelenlegi fizetésének), viszont állítólag - ismerős nincs ott, és véleményt sem találtunk a cégről - érdekesebbek a feladatok.

Ti támogatnátok a párotokat a váltásban?

2022. ápr. 8. 12:45
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cég lutri, ráadásul messze is van, én inkább várnék jobb lehetőséget. Lebeszélném róla, az, hogy unalmas, az nem húsba vágó probléma.
2022. ápr. 8. 13:16
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülyeség lenne és marhára nem örülnék neki!

A 1,5 óra is pl nagyon sok, rengeteg időt vesztenénk

2022. ápr. 8. 13:17
 13/49 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó tudni, hogy nem csak nekem nem tetszik ez az egész.
2022. ápr. 8. 13:22
 14/49 anonim ***** válasza:
95%

Bárcsak unalmas lenne a munkahelyem és még jól meg is fizetnének érte..... De nincs ilyen szerencsém.

Nem támogatnám kérdező.

2022. ápr. 8. 13:27
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Sokan egy rossz légkörű, rosszul fizetett melóban ragadnak bent, de párodnak túl jó dolga van, azt hiszem. Csinálja a hobbijában az izgalmas dolgokat. Ez egy jó meló, amit rutinból csinál. Ha már a gyerek is a képben van, akkor meggondolnám, hogy mi lesz később. Ha utálja majd a kollégákat, ha reggel sietni kell, korán kelni, mert messzebb van, szerintem meg fogja még ezt bánni, ha elmegy, pont babavállalás előtt. Elment az esze,már bocs.
2022. ápr. 8. 13:30
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Idióta a férjed, sajnos. Ilyen munkát nem szabad otthagyni.
2022. ápr. 8. 13:34
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nekem nem kell gyerek és nincs törlesztőm.
2022. ápr. 8. 13:36
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Én volt hogy aktívan biztattam a párom hogy váltsa le a munkahelyét egy másikra ami kevesebbet fizet.

De akkor toxikus munkahelyi környezettel küzdött, az új hely 10 peccel volt messzebb és volt ott egy jóbarátja évek óta aki tudott tapasztalatokat mesélni.

Ez elég nagy marhaság hogy 1x talizik a leendő főnökkel és biztosra veszi hogy szuper a hely.

Túlzott unatkozás, távolabbi munkahely, stb, én ilyen esetben inkább kapuzárási pánikra gyanakodnék.

2022. ápr. 8. 13:40
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Engem az lep meg h kerestek 2en mondjuk netto 1.2t es nincs megtakaritas, vagyis felelitek az egeszet. Akkor 1M jovedelem eseten minuszba mentek?
2022. ápr. 8. 13:44
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

19-es, ha most vettek házat, ha hitelre is, bele kellett pakolni egy nagy önerőt, amire minden megtakarításuk elmehetett. Ráadásul a házfelújítás is eszetlenül drága, ha mindenhez bejelentett, számlát és szerződést kiállító szakit fizetsz, mert nincs megbízható ismerős és nem akarsz kontárt a nyakadba.

Ha bútorokat, gépeket is venni kellett, akkor nem csoda, hogy most nincs megtakarításuk. Nyilván később, ha minden megvan, lesz.

2022. ápr. 8. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!