Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig engeditek párotok? Elsősorban olyan érdekel ahol már van gyerkőc is.
Szia!
Nálunk nincs gyerek, de azért válaszolok, ha érdekel.
A párom, és én is a vendéglátásban dolgozunk, havi 15 napot, de akkor reggeltől éjszakáig. Szóval ha mind a ketten szabadnaposak vagyunk, akkor egyértelmű, hogy együtt vagyunk. Mindig. Mindent együtt intézünk, együtt megyünk bevásárolni. Ha csak egyikünk szabad, akkor azt csinál, amit akar, de tudunk egymásról, hogy hol van, mit csinál. Viszont nem hívogatjuk egymást telefonon, és nem ellenőrizzük a másikat. De azt elvárom, hogy mire én hazaérek a melóból, akkor ő is legyen otthon, vagy jöjjön értem. És nem unjuk egymást. 5 éve vagyunk együtt, 3 éve vagyunk házasok, volt, hogy egy helyen dolgoztunk, akkor a nap 24 órájában együtt voltunk, és azt sem untuk :)
De azért jobb külön dolgozni.
A házimunkát megosztjuk, ő főz, és ő takarítja a szobákat, én meg a fürdőt, a konyhát, a wc-t, és az előszobát, és én mosok, az nem megy neki :).
Nem gondolom azt, hogy a nő azért van, hogy takarítson, és cseléd legyen. Mi minden teendőt megosztunk.
Engem csak a szemetes kukáig enged al az asszony.
De amikor azt hiszi hogy takaritok, és nem figyel oda, mindig elszököm bevásárolni is.
Nálunk sincs gyerek,de mi együtt élünk, a párom sokat segít a házimunkába,szinte minden nap találkozik a haverokkal,ha akarok vele mehetek,de van h. ők jönnek pár órára.Bulizni nem szokott járni.
Nővéremférje viszont elég laza,mert keveset segít otthon,akkor is nkább a kocsiját mahinálja,vagy gépezik.Ő simán lemegy a kocsmába ahverokkal, vagy koncertekre, amíg tesóm gyereket nevel vagy dolgozik, házimunkát végez(de gondolom azért besegít néha a sógorom,de nem hiszem h nagyon sok haszna lenne).Anyuéknál pl. apa már nem igazán jár el,de annó néha-néha lement a kocsmába megivott 1-1 sört,vagy átmnert mamáékhoz,viszont keveset segít,néha takarít,de azt inkább csak mostanában csinálja,mert anya sokat dolgozik,inkább a férfi munkákat csinálja meg(barkácsolás,fűnyírás,állatetetés)
Kicsit félreértettek. Persze szabad ember, ez egyértelmű.
De mondjuk ha egész nap meló, utána házi munka + gyerek, akkor mondjuk szó nélkül hagyod hogy párod inkább haverozik, csavarog, stb? Vagy mondjuk 50-50% hogy együtt mentek a barátokhoz együtt és külön? (Én nem megyek külön!) Mennyire vállalsz magadra mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!