Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a parom akar gyereket en meg nem, akkor el kell engedni egymast?
Lehet nem pont ebbe a kategoriaba valo kerdes,de hatha itt tobben vannak,akik egy regebbi kapcsolatukban talalkoztak a problemaval.
Lassan 30 vagyok, a parom most lett 29. O a ferfi,en a no.
Nem akarok gyereket, ez egy vegleges dontes nalam( ne irjatok, hogy meggondolom magam,nem fogom)
O azt mondta,hogy lehet majd akar, de nem biztos,ki tudja mit hoz a jovo, nem szokott tervezni ilyen kaliberu dolgokat.
Ez nalam mar most ketsegeket vet fel,es nem vagyunk egyutt olyan regota.
Most kellene meg pontot tenni a kapcsolat vegere?
Szerintem evek mulva sokkal rosszabb lenne szakitani,ha mar egyutt elunk peldaul.
Volt valaki igy esetleg az elete barmelyik szakaszaban?
Koszi.
Ez a kérdés csak egyre erősödő konfliktust szül majd.
Én a helyedben minél elöbb menekülnék ebből a kapcsolatból mert egy idő után a gyerek gyártásért még a szülők is kampányolnak
Tudom miröl beszélek.
Ez a te életed és jogod van leélni úgy ahogy akarod nem nyomás alatt.
Külföldön éltem.Ott a csajok mint valami eszeveszett hülyék 40 fölött azért jár szórakozni mert teherbe akarja ejtetni magát
Nem számít különösen ki a hím példány Csak mint a Dallas Pamelája gyereket akar.
Fiatalabb lessz tőle?
A bolond azt se tudja mit vállal Aztán nyivákol hogy milyen nehéz neki Hiába a biztos egzisztencia!
Sose értettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!