Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Allandoan uj tetkot csináltat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Allandoan uj tetkot csináltat akivel összejövök. Mi ez az uj tetko mánia, addig meg jóvolt ami van évtizedekig is?

Figyelt kérdés

Megismerek vkit. Van tetkoja 10 eve ilyen olyan amolyan.

Kialakul a kaocsolat szerelem élünk mint hal vízben, elkezdenek töltődni kivirulni a szerelemtol kapcsolattol.

Es már herotom van valahogy attol hogy jönnek azzal hgy egy bazi nagy tetko hianyzik neki a mellkasára valahogy.

Mit jelent az ha egy pasi ilyen hogy hirtelen kellenek a "bélyegek" meg minden szir szar a testére amig 10 evig nem jutott eszébe?

2022. ápr. 6. 10:38
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Ja es probalom elfogadni mimt valami rühöt valakin. Nem tehet rola szegény illetve szabad akarata meg minden. Normalis emberek kozt nem a külső számít hanem a jellem.

Szoval normalis esetben nem szakit valaki tetovalas(anyajegy rüh szemolcs) miatt. Tehat itt mindenki nemnormalis aki ezt javasolja akkor.

Es akkor a nemnormalisak nemnormálisozzal le a normalisat🤣

2022. ápr. 6. 14:01
 52/58 A kérdező kommentje:

Most ti szoval ha normalisnak tartjátok tetovalas miatt szakitani, az nekem nem normalis.

Es akkor valójában ti vagytok a nem normális.

Es azzal minden válasz hitelét is veszti egyúttal.

Jaj de ráérek gyk-zni🤣

2022. ápr. 6. 14:05
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Jó ennyi, én feladom, láthatólag nem vagy azon az intelligencia és szellemi szinten, ami minimálisan szükségeltetik egy ilyen eszmefuttatáshoz. Fegyvertelennel meg nem lenne fair szellemi "csatát" vívni.

Nyugodtan hisztizz tovább, sajnáltasd magad a sanyarú sorsod miatt és vergődj napestig. Kedves egészségedre.

2022. ápr. 6. 14:06
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Na nehogy azt hidd, hogy valójában azért javasolta bárki is a szakítást, hogy neked jobb legyen, mert hát mennyire ver téged a sors. Nem-nem, én speciel azért, hogy megkíméld azt a szerencsétlen srácot magadtól, jobbat érdemelne egy ilyen hisztérikánál, aki megragadt mind agyilag, mind szellemileg egy kiskamasz szintjén.
2022. ápr. 6. 14:08
 55/58 A kérdező kommentje:

Az a szegény srác szerintem el tudja nagyon is jol donteni, kellek e én neki.

Igen hisztizem ezt aláírom.

De irtam miert.

Elso srácnál még ugy elfogadom.

2.nál lenyelem.

De azert ezt folyamatosan kapni mar kicsinál.

Egyszer ketszer meg kibír valamit az ember pláne mert ugy is ex lesz. Nem számít. Felolem kék haja is lehet ha akarja.

De amikor ujra es ujra kapom a pofonokat hogy szinte undorodnom kell az ágyban is a másiktol az már ugy jah kivált egy hisztit

2022. ápr. 6. 14:16
 56/58 A kérdező kommentje:

Jah es kiprobaltam egyszet hasonlit.

Pl szereti nagyon a nyakam puszilgatni csókolgatni stb

Napokon át voltam foleg éjszaka nyaksálban (nem tudom a hivatalos nevét)megfázás miatt.

Hát folyamat irritálta a párom es szabalyosan csak tűrte rajtam napokon át

2022. ápr. 6. 14:19
 57/58 A kérdező kommentje:
*kipróbaltam egyszer forditva
2022. ápr. 6. 14:20
 58/58 anonim ***** válasza:
100%
Te mintha mar tobbszor is irtal volna ide az elmult hetekben-honapokban, csak mas temaban. Akkor is osszehordtal hetet-havat, most is. De egy nem valtozott, megint elojottek az exeid. Kit erdekel melyik “kapar” utanad, ahogy te fogalmazol folyton? Bar gondolom azert beszelsz az exeidrol, mert jelenleg nincs parod, mondjuk igy elnezve a gondolkodasmododat, nincs ebben semmi meglepo.
2022. ápr. 8. 06:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!