Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám nem elnyomni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám nem elnyomni az érzéseim?

Figyelt kérdés

Nem vagyok önbizalommhiányos fiú, sőt! Simán elbeszélgetek mindenkivel bármiről, általában én mutatkozok be először mindenkinek, stb...

Viszont ha megtetszik egy lány, egyszerűen nem tudok felengedni a közelében. Nem mutatom az érzéseim, néha-néha rá nézek, de az is nehezemre esik.

Nem értem miért csinálom ezt. Nem akarom! De egyszerűen képtelen vagyok úgy viselkedni a közelében, mint más emberekkel.

Lehet, hogy félek a visszautasítástól, ezért nyomom el az érzéseim. Egyszer mikor felvállaltam őket, a csaj barátzónába rakott, én meg hónapokig depresszios voltam. Elég mélyen élem meg ezeket a dolgokat, mert ritkán tetszik valaki. De ha igen, akkor nagyon.

Mindenesetre mit tehetnék? Hogy lesz így barátnőm? 20/F

Segítsetek légyszi :(

2022. ápr. 5. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A visszautasítás ne tartson vissza, ki tudja kit halasztanal így el. Elmondod, hogy szívesen elhívnád egy kávéra. Erre még ő is mondani fog valamit, ennyi.

Mi a legrosszabb, ami ilyenkor történhet? Elutasítás? Annyira elviselhetetlen lenne? Utána is ugyanugy megy az élet tovább, csak rá kell jönnöd.

Mindent bele! 😉

2022. ápr. 5. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attol mert egy elutasított az nem azt jelenti hogy más is elfog .Tudom ilyenkor az ember behuzodik a csigahàzàba de előbb utóbb előjön az érzés hogy kell egy társ .
2022. ápr. 5. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudod későn érő típus vagy... Idővel majd lesz jobb is...

Nálam is előfordult már ilyen...

30 vagyok és még nincs barátnőm!

Nem veled van a hiba, csak nem értenek meg...

2022. ápr. 22. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd ha elveszítesz így egy nagy szerelmet, akkor megtanulod, hogy jobban jársz, ha kockáztatsz, mint ha éveken át cipeled, hogy mi lett volna, ha...
2022. ápr. 22. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:

"ritkán tetszik valaki. De ha igen, akkor nagyon."

Ha nagyon tetszik valaki, közeledni kell hozzá. Ha kölcsönös az érdeklődés, az a legjobb. Ha nem megy, nem dől össze a világ, de bízni kell és tenni,

2022. ápr. 23. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Vesztettem már el igy egy embert de senki nem volt rám olyan hatással mint ő. Igaz a szerelem elmult idővel de tanulságos volt. Nem mutattam neki ki az èrzèseimet pedig ő próbálkozott. Idővel ő talált mást .
2022. ápr. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!