Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja elnyomni az érzéseit?
Figyelt kérdés
Egy srác, akit én nagyon szeretek, azt mondta nekem, hogy elkezdett érezni valamit egy csaj iránt, de inkább elnyomta magában ezeket az érzéseket. Nem akarok hiú lenni, de úgy hiszem én lehetek az a csaj, mivel velem nagyon jóban van, meg nem akarta elmondani ki, és a velem töltött percei is ezt igazolják. Tud annyit, hogy bejön nekem, mint pasi. És erre azt mondta, hogy majd még beszélünk erről a dologról.
Teljesen összezavarodtam, nem értem miért volt jó elnyomni, ha egyáltalán irántam érezte azt a valamit??
Miért??? :(
2014. jan. 11. 23:55
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem te vagy. Nálam félénkebb nincs a világon, de én sem titkolnám az érzéseimet, ha tudnám, hogy viszonzottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!