Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem képes kimutatni valamiképp az érzéseit a másiknak, annak nincsenek is mély érzései? Részletek lent.
Ti hogyan tapasztaltátok ezt? Mit gondoltok erről?
Én azt, hogy ez nem igaz, attól még lehetnek mély érzései, csak vannak introvertált emberek. A Ti tapasztalataitok érdekelnének...
Örvendek, ha kort és nemet is írsz.
Szerintem aki nem képes kimutatni annak nagyon mélyek az érzései, pontosan azért, mert "bent maradnak", és
belülről mélyül tovább. Ha ez stressz, vagy valami fáj, akkor pedig rágja.
Csatlakozom Dowd-hoz. Itt egy kis érdekesség ami szerintem kapcsolódik ehhez. (azért nem érdemes Bibliának venni)
Dehogynem, pont ezaz, hogy elnyomja őket, és úgymond a mélybe elraktározza, amit nagyon nehezen tud felhozni, és nem is mindenkinek, illetve nem mindenki előtt.
Mert kételkedhet másokban de ugyanakkor a saját érzéseiben is. Illetve olyan is van, hogy nem bízik meg annyira a másikban , hogy azt felhozza előtte, kimutassa, mert annak lehet negatív eredménye is.
És ehhez egy megfelelő személyt kell találnia, ami nem könnyű. Van akinek nehéz ennyi. Van aki meg dobálózik a szavakkal, kimondja "mert azt kell mondani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!