Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire "kasztráló" ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "kasztráló" ez egy pasinak?

Figyelt kérdés

Mennyire hat ki a kapcsolatban a férfi önbecsülésére, és szexuális teljesítményére, ha a párja, a nő, olyan kaliberű férfiak között mozog, akik klasszisokkal jobbak, és osztályokkal magasabb szinten vannak társadalmilag?

Pl.: Csóró tanár srác, párja egy menő építész irodában titkárnő. Ahol a legtöbbjük órája kerül annyiba, mint a srác kocsija.

Vagy tanárnő a lány egy olyan egyetemen, ahol a diákok jelentős része több száz milliós, sőt milliárdos vagyonból jön.

Nem zavaró a pasinak, mikor a párja elmeséli, hogy milyen szép hajót vett a főnöke, vagy az egyik ügyfele lakásában csak a moziterem 40M+, vagy mikor elkíséri a párját egy céges rendezvényre, és a parkolóban ott áll 1 milliárd forintnyi luxusverda, és a legtöbb férfi öltönye az ő 1 havi fizuja?

2022. ápr. 5. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező te egy frusztrált melós vagy? Mert pont olyan vagy mint Balázska az irodai micikézésével. Tipikusan a ti fajtátok néznek le mindenkit aki nem gyári munkás.
2022. ápr. 5. 17:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is irodában dolgozom, hivatalosan asszisztens vagyok, nem hivatalosan így nézett ki a mai napom:

Visszaigazoltam a tegnapi rendeléseket.

Ahol kellet, új árajánlatot adtam ki, amit egy csomó belső egyeztetés előzött meg.

Lekalkuláltam egy 102 tételes tendert, amihez előzőleg egy csomó adatot kellett begyűjtenem, majd tartottam erről egy meetinget, hogy mindenki képben legyen.

Próbáltam elsikálni egy bazi nagy reklamációt, ami kapcsán tajtékzott az ügyfél, intéztem az sos újragyártást, kiszállítást, stb.

És millió apró dolog+telefonok

Hidd el, van mit mesélnem itthon, nem a Kollégákkal foglalkozom és ha a férjem ezzel a 3 papír összetűzéses dumával jönne, hozzá is vágnám a tűzőgépet, szerencsére nem ilyen.

2022. ápr. 5. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Épeszű ember ezt nem érzi kasztrálónak
2022. ápr. 5. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

1., Nincs oka aggódni.

2., Külön tetszik, hogy a nő az építész irodában titkárnő. Véletlenül sem építész, lévén, hogy nő...

2022. ápr. 5. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Melyiknek?

Biztos van olyan debil, akinek ez az. De a normálisaknak ez semennyire se számit.

2022. ápr. 5. 20:19
 16/20 anonim ***** válasza:
5%

Az építészek amugyis nyomik, nem mérnökök.

Egy mérnök

2022. ápr. 5. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak női főnökeim vannak, a közvetlen felettesem 3 családos anyuka.
2022. ápr. 5. 20:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de milyen az a “három családos anyuka”? Kétszer vált és az exek nevelik a gyerekeket, neki meg új férje van?
2022. ápr. 6. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:
47%

Magyarországon elfogadott kifejezés arra, hogy 3 gyerekes=3 családos.

Ha valakire azt mondják, 2 családos apuka, akkor nem háremet tart 2 asszonnyal gyerekekkel, hanem 2 gyereke van.

2022. ápr. 9. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Téged kasztrál?
2022. ápr. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!