Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "kasztráló" ez egy pasinak?
Mennyire hat ki a kapcsolatban a férfi önbecsülésére, és szexuális teljesítményére, ha a párja, a nő, olyan kaliberű férfiak között mozog, akik klasszisokkal jobbak, és osztályokkal magasabb szinten vannak társadalmilag?
Pl.: Csóró tanár srác, párja egy menő építész irodában titkárnő. Ahol a legtöbbjük órája kerül annyiba, mint a srác kocsija.
Vagy tanárnő a lány egy olyan egyetemen, ahol a diákok jelentős része több száz milliós, sőt milliárdos vagyonból jön.
Nem zavaró a pasinak, mikor a párja elmeséli, hogy milyen szép hajót vett a főnöke, vagy az egyik ügyfele lakásában csak a moziterem 40M+, vagy mikor elkíséri a párját egy céges rendezvényre, és a parkolóban ott áll 1 milliárd forintnyi luxusverda, és a legtöbb férfi öltönye az ő 1 havi fizuja?
Nekem nem esne rosszul.
Én inkább büszke lennék, hogy engem választott és a tudtára is adnám!
3.-ra.
De akkor mit mondjon a "És mi volt a melóban?" kérdésre? Azt, hogy összetűzött 3 papírt, és az volt a hét akciója, hogy tintapatront cserélt a nyomtatóban?
Én se szoktam részletezni a barátnőmnek, ha egy szép nőt megnézek stikában.
Csak annyit mondok neki, hogy jól nézett ki.
(tudja, hogy nem csalnám meg,cserélném le semmi pénzért)
A pasiknak inkabb az szokott betenno ha a nő (párja)keres tőle háromszor annyit.
Az hogy más vadidegen luxusjachtokon él stb, az nem.
"Mert ők tudnak ilyet venni, nem úgy, mint te, Ferdinánd, te szerencsétlen hülye!"
Az mondjuk már gond.
Mitől lenne "klasszisokkal jobb" valaki csak azért, mert van pénze? :D
Normális férfit ez nem érdekel amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!