Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelős vagyok a rossz házasságomért és annak hatásaira a gyerekeimre? A férjem nárcisztikus, rengeteg fájdalmat okozott nekünk.
5 lányom van, ahogy az egyik lányom fogalmazott, olyan a férjem, mint egy lassú méreg, ami néha visszaédesget, máskor megöl... A férjem bár fizikailag annyira nem bántott minket, rendszeres dührohamai voltak minden hétvégén, a gyerekeim nagyon sokat sírtak miatta, amit én az első 20 évben nem vettem komolyan, azt hittem, ilyenek mindenhol vannak.
Most, hogy tisztán látok, hogy beteg ember, és engem is zombivá tett, én úgy érzem, gyógyulásban vagyok, de a gyerekeim nagyon extrém módon leépültek. Az egyik lányom nem is beszél már velünk, sosem jön haza, ha hívjuk, nem veszi fel. Valóban ezt érdemlem?
9
Akkor nem potyogtatok 5öt basszus...
Igen, felelős vagy. Nyilván nagyrészt a férjed a hibája, hiszen ő az idegbeteg, de igen is, ki kellett volna állnod a lányaidért.
Nem vagyok híve az áldozathibáztatásnak, de miután gyerekeid születnek, szülői kötelességed azt is megtenni értük, amit magadért nem tennél. Hiszen ők védtelenek, nem tudják megvédeni magukat.
Nem vagyok roma, csak szerettem a gyerekeket...
Szörnyű igen rájönni, de én mindig feltétel nélkül szerettem őket, sose bántottam őket, tőlem nem féltek, mindig mindent megengedtem mindenkinek, sajnos a férjemnek is, mert azt hittem változhat.
Én nem tudok haragot érezni senki iránt.
Tombolán nyerted a férjed, vagy megkérte a kezed és te igent mondtál neki?
Igen, felelős vagy a saját életedért, és igen, felelős vagy a gyermekeid életéért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!