Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen lett a párom szájszaga, mit lehet tenni? Más is küzd ezzel a gonddal a párjával kapcsolatban?
9 éve vagyok együtt a párommal. Nem tudom mivel magyarázható, de az első kb. 4 évben nemigen észleltem ezzel kapcsolatban problémát. Kb. az 5.évünktől kezdett előjönni az a gond, hogy elkezdtem érezni a szájszagát. Semmiben nem változott a fogmosási, étkezési szokása, nincsenek fogproblémái sem, szóval az okát nem tudom, de a lényeg, hogy fogmosást követően 1-2 órával már érződik legtöbbször a szájszaga. Nem durván, de pl. ha csókot adok vagy közel hajolunk egymáshoz, már zavaró számomra a legtöbb esetben. Nem szívesen tettem, de van olyan szinten a kapcsolatunk, hogy ezt elmondtam neki, már többször is beszéltünk róla, hogy ez engem zavar. Ő mindig el is megy olyankor fogat mosni, mikor látja rajtam vagy mondom h nembírom, ha van rá lehetősége.. de tök kellemetlen ez így, főleg neki. Ő egyébként egyáltalán nem érzékeli magán ezt, ami furcsa, mert én pl. mindig érzem magamon, ha ez van. Az is lehet, hogy én vagyok túlérzékeny a szagokra, dehát nem tudok ellene mit tenni. Az a baj, hogy számomra ez nagyon vágyromboló, pontosabban teljesen megöli a dolgokat nálam. Pl. sokszor van olyan, hogy a párom előbb megy lefeküdni (előtte fogat mos), majd én rá 1-2 órára megyek mellé, és gyakran kezdeményezem a szexet, amire ő álmából kel fel és hát olyankor meg aztán méginkább kellemetlen a szájszaga.. sokáig működött még így is a szex, de egy ideje már amint megérzem a szagot elillan teljesen a vágyam, akármennyire is izgatott voltam. A csókolózásról nem is beszélve... én is meg ő is nagyon szeretnénk, de azt meg pláne hanyagoljuk sokesetben emiatt (miattam persze..). Illetve gyakran van az, hogy megkérem, hogy menjen el gyorsan fogatmosni, dehát az is egyfajta vágyrombolás sokszor... hiányzik nagyon a spontaneitás emiatt már a kapcsolatunkból. Már egy jóideje szembefordulva se tudok aludni vele, pedig olyan jó lenne úgy összebújni.
Más is tapasztalta/tapasztalja ezt? Mi lehetne a megoldás?
Köszi szépen a válaszokat!
1 éve volt kb. fogorvosnál, mikor bölcsességfogat húztak nála, akor fogkő leszedése is volt. Nem nagyon emlékszem, hogy utána bármivel is jobb lett volna a helyzet. De mindenképp beszélek vele, hogy menjen el ismét, hátha...
7-es igen, én vagyok a nő és 7 évig szedtem fogamzásgátlót, kb. 1 éve hagytam abba, de már azelőtt kezdődőtt ez a gond, ahogy írtam, 4 éve kb. Szóval nem hiszem, hogy ez állhat a dolog hátterében. De köszi!
A belgyógyászati vizsgálatot is megemlítem neki, köszönöm a tippet!
Én nem tanácsot írnék, mert mindent leírtak előttem ami eszembe jutottn viszont azt szeretném leírni, hogy le a kalappal amiért ilyen nyíltan lekommunikáltad és azért is, mert a párod nem megsértődött (legalábbis nem írtad), hanem elment utánajárni és partner ebben👆👆👆
Több ilyen ember kéne a világra
Nekem is sajnos előfordul többször, mondta párom is.
Nekem közben kiderült, hogy reflux és más emésztőrendszeri panaszok állnak a háttérben. :( Párom is egyenesen mondta, vagyunk már ilyen szinten.
A listerin tényleg segít azért a dolgon, főleg este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!