Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így anyukám a barátom előtt?
Mindketten 22évesek vagyunk, most végzünk az egyetemen, én gyakornokként dolgozok, ő a vállalkozásukat csinálja.
A barátom anyukájával is vannak problémák, de most covid idején szinte mindig nálunk vagyunk, pedig van saját lakása.
Anyukám mindent elmond rólam a barátomnak, konkrétan semmit nem tudok elmondani neki. A barátomról is mindig megvan a véleménye, pedig elvitt nyaralni stb. Hogy nekünk sosem volt annyi pénzünk, mint nekik, mennyi nehézségünk volt apukám halála után stb.
Mi a megoldás? Javasoljam a barátomnak, hogy inkább legyünk nála kettesben, főzök is?
22L
"Javasoljam a barátomnak, hogy inkább legyünk nála kettesben,"
Nem is értem, hogy ez eddig miért nem így volt.
Amiatt, amit érvként hoztál föl - én nem aggódnék.
Viszont megkérdezem: Te eddig miért nem mondtad el a fiúnak?
Van egy régi sláger, ami így kezdődik: "Nem szégyen a szegénység, csak rettenetes átok...". S Ti (talán) még szegények sem voltatok. Inkább most tudjon meg (viszonylag a kapcsolat elején) rólatok sok mindent, semmint hogy utólag kiábránduljon belőled (belőletek).
Ne bánkódj.
"Javasoljam a barátomnak, hogy inkább legyünk nála kettesben,"
Nem is értem, hogy ez eddig miért nem így volt.
Mert a kisasszony meg a pasikája szereti kiszolgáltatni magát az anyukájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!