Nagyon ijesztően viselkedik az anyukám és nem mondja el, hogy mi a baja! Mit tegyek?
Sokszor csinál olyat, hogy berak valamilyen zenét, amit iszonyatos hangosra állítja és közben bőg. A kocsiban is 2 napja ezt csinálta, a nagybátyám gyerekei is velünk voltak, 3-man 2, 2, és 3 évesek. Mind nagyon megijedtek, a fülüket fogták és sírtak, mert nagyon hangos a zene. És anya közben bőgött folyton. Ki kellett szállnunk a kocsiból, mert elviselhetetlen volt a hangerő, még befogott füllel is. a kocsiban 100 a maximum a hangerőből és 100-asra tette. Berezonált az ablak is!!!
Utána mindenki kérdezgette, hogy mi a baja, de azt mondja, hogy semmi.
Én is nő, vagyis lány vagyok, tudom, hogy amikor "semmi" bajom van, akkor mindig van bajom, csak nem akarom a mások tudtára hozni.
Ezt elmondtuk neki is, hogy ha nem mondja el, hogy mi a baja, akkor viszont ne "szenvedjen" ilyen látványosan..
A gyerekek már lassan félnek tőle, nem mernek együtt lenni vele. Úgy mondják, hogy zsuzsa nagyival félek lenni, mert nagyon hangos a zenéje. Ezt a 2 éves zsoltika mondta..
Én utoljára ilyet 20 évesen csináltam, szerelmi bánatból kifolyólag. Lehet anyukádnak is hasonló gondja?
Amúgy meg vannak nők, akik a klímax alatt/után becsavarodnak, ahogy az én anyám is orvosilag igazoltan begolyózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!