Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor bajom van nem számíthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor bajom van nem számíthatok a páromra ez miatt meg veszekszünk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Olyan rossz, ha gödörben vagyok pl megszűnik a munkahelyem, vagy el akarok költözni másik albérletbe ami olcsóbb stb, a parom mindig ugy reagál, hogy nem ia vigasztal nem is segit, semmi, hanem azt érezteti a te bajod, költözzél ha te akarsz, stb.

Valójában persze nem várhatok tőle semmit, neki megvan a kis mamahotele munkája, az én bajaim nem a mi bajaink.

De ettol függetlenül olyan utálatot generál belém, mintha vmi haver lenne csak, vagy nem is tudom. "Költözzél akkor máshova ha akarsz", mintha nem is a párom lenne, vagy nem is tudom. Megutálom elkezdem gyűlölni, holott az en problémám tényleg az én problémám.

Hogyan rakjam én külön a barátomat meg az életemet hogy ne utáljam meg a barátom azért mert nem támogat lelkileg sem es ugy beszél mintha köze nem lenne a lakhelyemhez(holott napi szinten van nálam)

#magánügy #azt csinálsz amit akarsz #te lakhelyed
2022. márc. 31. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Válasz továbbra sincs....miért vsgy vele????
2022. márc. 31. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen igaza van. A te életed, te alakítod olyanná, amilyen. Ha te megelégszel egy ilyen párral, akkor ne őt csesztesd. Ameddig vele vagy, addig azt bizonyítod, hogy ez neked megfelel. Majd ha rendes társra vágysz, akkor keresel olyat. Addig meg be kell érned vele.
2022. márc. 31. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
De miért akarsz mamahotellel versenyezni?? Te csak azért vagy neki, mert az anyját nem dughatja, ennyi. Legyen már kicsit több önbecsülésed és szakíts.
2022. ápr. 1. 07:03
 14/16 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Csak bátortalanul jegyzem meg, hogy nem lehet, hogy itt is arról az általános problémáról van-e szó, miszerint egy szitut másképp ítél meg a nő és a férfi. A lánynak költöznie kell, emiatt panaszkodik a pasinak, szeretne egy kis együttérzést, vigasztalást, de amúgy tudatában van annak, hogy úgyis neki kell majd új albérletet keresni, mert ő tudja, hogy milyen lakást szeretne. A pasi úgy értelmezi a dolgot, mint a pasik egymás között, hogy felvázolnak neki egy problémát, akkor elkezd tanácsokat adni, megoldást javasolni, amikkel a lány nem foglalkozik, mert ő nem ezt várja el a másiktól és ekkor fakad ki a srác, hogy "költözzél akkor máshova ha akarsz"... Persze ez csak elmélkedés, de ismerni kellene a másik fél verzióját is.
2022. ápr. 1. 08:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14. Lehet, de az empátia tanulható. Nem árt egy kapcsolatban, ha figyelünk a másikra, fel tudjuk mérni az igényeit.
2022. ápr. 1. 11:22
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
Lehet unalmas vagy neki, könnyű a mamahotelre fogni a dolgokat.
2022. ápr. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!