Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben változtatok hogy működjö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változtatok hogy működjön a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Nem kis dolgokra gondolok, hanem amiben gyökeresen megváltoztál a régi énedhez képest.
2022. márc. 30. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Befejeztem a csajozast.

Sose találtam volna nála jobb nőt.

Nem akartam elrontani a kapcsolatot.

2022. márc. 30. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen féltékeny voltam és birtokolni akartam a másikat.Már nem vagyok.
2022. márc. 30. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a kettes válaszoló: féltékenység, kontrollmánia, ellenőrizgetés - régi rossz tapasztalatok. Egyeni terapiára jártam, nyíltan kommunikaltunk és a páromban teljesen megbízok. Alapvetően más értékekre épül ez a kapcsolat, mint az előzőek. Fel se merülnek azok a problémák. Tehát ő is segített, de én is dolgoztam magamon sokat.
2022. márc. 30. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Nem akarok komolyat. Nem eroltetem azt hogy legyen házunk gyerekunk stb.

Lemondtam ezekrol már, mert egyik se akar ilyeneket.

Élek márol holnapra a kapcsolataimban csak. Azota fogok ki hűségeseket, kötődőket csak.

És nincs már annyi megfelelési kenyszerem mint volt. Anno engem szexbombaként csaltak, elhagytak, mig más förtelem nőket meg elvettek feleségül.

Átmentem átlagba és kész.

2022. márc. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!