Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha változtatok a külsőmön és belsőmön akkor van esély arra hogy összejöjjek azzal a lányal aki amúgy most is kedvel? Általában ezek a kapcsolatok mennyire tartósak ahol ilyen dolgok után jönnek össze?
Egy kapcsolat miatt ne változz.
Ha valakinek így nem kellesz, akkor másképp sem fogsz kelleni.
Tapasztalatból tudom: ha egy pasi ARCA nem jön be, akármit csinál a testével vagy még a csillagokat is lehozhatja az égről, nem fog kelleni! Próbáld meg, lehet, hogy csak kicsit gyúrnod kéne, az a baj. de a tutyi-mutyi belsőn nem nagyon lehet változtatni...Viszont ha nem próbálod meg, örökre bánni fogod. Pasi vagy, küzdj, ha nem nyersz, viseld el! Erős vagy.
18/L
Köszönöm, második, erről van szó. Ezen látszik, hogy hülyeség a rondább srácokat gyúrni küldeni, meg önbizalom erősítést ajánlgatni nekik, hiszen úgysem számít semmit.
Az egyetlen esélyünk, ha meggazdagodunk, és átszabatjuk az arcunkat.
Talán igen, de az erőltetett változásnak nincs sok értelme, nem tartós.
A párom is udvarolt régebben, de nem tetszett. Aztán magára szedett némi súlyt, meg kisfiúból férfivá érett, végül meghódított. Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaha beleszeretek, aztán mégis :)
DE! Ő nem az én kedvemért változott, hanem saját magától. Nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!