Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar olyan gyakran szeretkezni a párom, mint régebben?
A szex kezdeményezése, a vágy fenntartása kettőtök dolga, nem csak a párodé.
Ahogy az egész kapcsolat működtetése.
Esetleg élhetnél az “egyenlő jogaiddal”, és éreztethetnéd vele, hogy kívánod. Magyarul, kezdeményezz, könyörgöm.
Tényleg olyan nehéz?
25N
Nagyrészt csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha szexelni akarsz, miért nem teszel érte? Olyan könnyen orvosolható lenne ez a probléma.
A háttérbe meg nem látunk. Lehet a párod mostanában sokat dolgozik. Fáradt. Nyomasztja valami. Vagy a másik véglet, már nem tart vonzónak.
"hogy én is kezdeményezzek, de szerintem ez a férfi dolga"
Na, pontosan ezt a mentalitást kellene levetkőzni és megelőzhetőek lennének a hasonló esetek. Már miért ne kezdeményezhetne a nő? A párkapcsolat és a szex kettőtökről szól. Ugyanolyan fél vagy te is, ugyanúgy kezdeményezhetsz, ha megkívánod a szexet. A legtöbb férfi örül is neki, ha a nő is kezdeményez.
Miért van mindenki lepontozva, aki szerint a nő is kezdeményezhet szexet?
Ugyan már, a férjemmel is én kezdtem el ismerkedni. Tökéletes férj, klappol minden, egyáltalán nem papucs. Hagytam volna ki a Nagy Ő-t, mert nő nem kezdeményezhet?
Egyértelműen a tudtodra adta hogy mi az ami hiányzik neki.
Kezdeményezz,vegyél fel valami szexit.. hiddel,az beindítja.
Egy férfi attól lesz igazán férfi, ahogyan a nő viselkedik vele.
Talán még időben tetted föl a kérdést. Otthon a lakásban csak ti vagytok ketten. Ne legyenek semmiféle gátlásaid, ne fogd magad vissza semmiben, légy önmagad.
Ha úgy érzed kedved lenne bármihez, nyugodtan kezdeményezz, légy tűzről pattant, bátor, cselekvőkész.
Ettől indul be egy férfi. Attól nem, hogy elvagy mint a tejföl a hűtőben.
Egyébként meg csak megsúgom, hogy ti a 30 as kategória vagytok, a heti 2 alkalom nem számít rossznak.
A férfi másképp müködik mint a nő. A férfi nem vízcsap, hogy megnyitom, és dől belőle a hím ivarsejt. Annak termelődnie kell. Fontos feltétele a megfelelő alvás, étkezés, stressz mentes élet.
Tudod. A lövészeten is. Ha a tár kiürül, azt újra kell tölteni.
Nem úgy van mint nálatok nőknél. Ti 0-24 ben képesek vagytok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!