Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszony kialakítása javíthat-e a megromlott párkapcsolaton?
Szerinted milyen jövője lesz a kapcsolatotoknak? Mondjuk 5-10 év múlva?
Nem lenne jobb szkaítani?
Persze, és igazatok is van.
Mindig belebotlik az ember cukormázas történetekbe, hogy a hűtlen félre rátört a nagy felismerés, és ejtette a szeretőt, aztán boldogan éltek a párjával amíg meg nem… Vagy amíg ki nem…
Nem akarok a saját csapdámba esni, pusztán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Félnék is megtenni, és sajnálnám is a páromat, valószínűleg én sem tudnék együtt élni a napi szinten jelenlévő bűntudattal.
Tisztább dolog a szakítás, még akkor is ha fájdalmas.
Szerintem megoldás lehet.
De én még kezdő vagyok, 2 hónapos tapasztalattal.
48F
Minek vagy egy ilyen kapcsolatban? Semmi pozitívat nem írtál a csavorol, mi a fenét szeretsz benne? Azt, hogy ha épp nincs vita, egyáltalán rad néz és hozzászól? Ennyire ne add már le a szintet.
Te lakásod tedd ki. 15 évvel idősebb, kell hogy legyen már valami egzisztenciája. Ha meg nem, az az ő baja.
Ennek a kapcsolatnak NINCS JÖVŐJE. És ha maradsz, akkor NEKED SEM LESZ. Ez már BŐVEN ELÉG egy szakításhoz.
Ha az erzelmie kozt lavirozik teged sose fog szerteni akar mit is mond
Ha meg nem veszekszik megsem akarja oldani a dolgot.Ha az agyba se tud produkalni megint csak az h nem teged szeret csak megszokott ott lenni nemis ertem mert kell eroltetni ideig oraig akkor sem lesz jo nem erdemes folytatni en kitennem a lakasbol biztos van h hova mennie olyan sosincs hogy nincs.
És valoszinuleg nekedis is csak megszokas!!
Akár mikor belevágnék inkabb egy bizonytalan es szerintem mindenki igy gondolja elottem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!