Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha így érzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég rég óta van párom akit szeretek. Egy hete beszélgetek egy régi fiú ismerősömmel, akivel nagyon jól el tudok beszélgetni. Nehezen nyílok meg az embereknek, de neki mégis simán elmondok bármit, ahogy ő nekem is. Kiderült, hogy régen ha lett volna merszünk együtt lehettünk volna.

Nem akarunk egymástól semmit csak barátok vagyunk, mégis néha azt érzem, hogy jól esne személyesen is beszélni vele. Jól esne végre újra a szemébe nézni. Ez szerintetek baj? Inkább felejtsem el mielőtt tovább bonyolodna a dolog?

2022. márc. 28. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátodat szereted és fontos neked a kapcsolatot én hagynám ezt a régi ismerőst. Nem szokott ezekből jó dolog kialakulni általában...
2022. márc. 28. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ezt elpasszolnám. Amit írsz abban már van vonzalom is. Ha a pároddal szeretnél maradni akkor ne találkozzatok.
2022. márc. 28. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha szereted a párodat, akkor mit akarsz ettől a másiktól? Mi az, hogy szeretnél a szemébe nézni?....

Mit vársz attól, ha találkoznátok? Minek?

Nem akarunk egymástól semmit, de azért hű de jó lenne találkozni, meg mi lett volna ha. Gondolkodj már kicsit, legalább magadnak ne hazudj!

Ebből semmi jó nem lehet szerintem.

2022. márc. 28. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Találkozz vele, hogy túl tudj lépni ezen az érzésen. Így csak benned marad, és nem múlik, nem szabadulsz tőle.
2022. márc. 28. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szereted a párod, ha ezt érzed.

De ez csak fellángolás...ami elmúlt, az elmúlt. Régi ismerős, ennyi.

2022. márc. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!