Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális lánynál (17-19) mennyi esélye van egy elhízott fiúnak?
nekem nem kellene hájas disznyó férfiban...
Az nem egészséges. Akkor inkább legyen vékony.
Kövér csak nő legyen, az még mindig jobb, mint ha egy pasi.
Bár ha én is kisdisznyó miss Röfi lennék, bevállalnálak:)
mivel azt írtad, h elhízott vagy...
Nem mindegy, hogy mackós picit (pl 95 klió 175 cm-hez) vagy egy kövér debella...
De a hasam nagyon nagy! Engem is zavar. Ne az legyen a cél, hogy legalább a saját bőrünkben jól érezzük magunkat?
Viszonyításhoz: a hasam kerülete: 115cm körüli, csípő: 109cm, mellkas: 109-114cm körüli.
Mi lenne, ha rendszeres, mozgással összefüggő szabadidős programokat szerveznél Magadnak, - és elhívnád ezekre a programokra a Hölgyeményt?
-A saját szemével látná, hogy adsz Magadra - és együtt is lennétek közben...
Egyébiránt:
- Amikor nem vagy "szem előtt" - én is javaslom a hasizom gyakorlatokat.
TUDD!
Nem az ismétlésszám a legfontosabb a kezdeti szakaszban, hanem a RENDSZERESSÉG!
Felül kellene vizsgálni a táplálkozási szokásaidat is, mert hamarabb érhetsz el látványos sikereket akkor, ha az új életmódhoz igazítod a táplálkozási szokásaidat. Sokszor, keveset, növényi (!) zsírokkal telítettet...
Más!
A mackósabb termetű embereknek - általában - erényük a humorérzékük, a jó kommunikációs képességük. Ha rendelkezel ilyennel, használd, - de ne vidd annyira túlzásba, hogy komolytalanná válj mások szemében!
Ha van "fegyvered" használd, - de ne élj vissza azzal, hogy "fel vagy fegyverezve"!
Magabiztosság...
Ápoltság...
Humor...
Képmutatás mellőzése...
"Csodákra" képesek!
A kemény az ebben az egészben, hogy állandóan figyelned, kontrollálnod kell Önmagadat, de ha következetesen teszed a dolgodat, akkor nem túlzás, hogy lesz, ((van) esélyed.
Azt viszont ne feledd, hogy egy kapcsolathoz két ember - közös akarata - kell, - ha mások a hölgyemény számára a férfiban hordozható értékesnek vélt tulajdonságok, akkor Te "lehozhatod a csillagokat" is az égből, nemleges választ fogsz kapni. Ez mindig benne van a pakliban, - de a képmutatás nem járható út, mert csak ideig-óráig eredményes.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!