Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy normális lánynál (17-19)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális lánynál (17-19) mennyi esélye van egy elhízott fiúnak?

Figyelt kérdés
Ha nem szép az arca sem? (Tegyük fel, hogy belsőleg rendben van, csakis a külső a probléma...)
2010. szept. 14. 14:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha a lány plázacica, és ha nincs meg neked az egyik legdrágább BMW, akkor nagyjából 0 az esélyed. Ha normális, akkor 50%. Igen vagy nem.
2010. szept. 14. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sok.. De hogy lehet rendben a belső, ha annyi önuralma nincs, h ne hízzon el/fogyjon le, elletve semmi önbizalma nincs?
2010. szept. 14. 14:20
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Amennyi egy elhízott és nem túl szép leánynak a szépfiúknál...
2010. szept. 14. 14:21
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Bár a nők toleránsabbak ilyen-fiúk külseje-téren...
2010. szept. 14. 14:22
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
utolsonál pont :D
2010. szept. 14. 14:23
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Na de azért csak bátran, előre!
2010. szept. 14. 14:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen a belső. Ha megkapó beszéde van, nincsenek önbizalom problémáig, határozott, jó fellépésű, kommunikatív, és megértő személy, akkor elég jók az esélyei. Sajnos ez viszont kevés elhízott emberre igaz. Legtöbben komoly önértékelési, önbizalmi, és ebből adódóan kommunikációs problémákkal küzdenek. Ezeknek elég kevés.

Amúgy meg vitatkoznék ezzel az önkontroll dologgal. Az elhízás lehet alkati kérdés is, pl én se vagyok sovány. 176centihez 100kiló társul. Barátnőm viszont 170 magas, és 50 kiló. Ez csak azért érdekes, mert totálisan ugyan annyit eszünk, és ugyan annyit mozgunk mindketten. Ő talán még lustább is nálam valamivel, kevesebbet mozog.

Akkor ezt mivel magyarázzátok? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy egyek kevesebbet mint egy 50kilós nádszál. :P

2010. szept. 14. 14:31
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Hát tudod az ember vizuális lény,és bár sokan azt mondják,hogy nekik a belső számít,de ez inkább csak amolyan közhely. Kérdem én ,Te milyen lányokat nézel még az utcán? A vaskosabbat,vagy a vékonyabbat? Egy teltebb lány,vagy fiú is lehet szép,de a legtöbb ember alapból elítéli azt aki kövér,ez van sajnos.

25/N

2010. szept. 14. 14:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

ha a csaj azt érzi hogy ez a pasi igy is magabiztos , humoros határozott , akkor szerintem vannak esélye.

ilyen helyzetben ink azt javaslom előbb légy a csaj barátja , érd el hoghy megkedveljen és lássa a belső jo tulajdonságaidat , és csak aztán nyomulj.

2010. szept. 14. 14:37
 10/18 A kérdező kommentje:
Második! Van önuralmam, de "későn" kezdtem el fogyózni, és ez nem megy olyan gyorsan, ahogy képzeled.
2010. szept. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!