Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőmre hajtanak a fiatal srácok?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít egy dolog és így anonim módon jó lenne tanácsot kérni. Arról van szó, hogy barátnőm feltűnően jó nő, ráadásul olyan a munkája, hogy sok 18-20 körüli sráccal van körülvéve, akik folyamatosan bepróbálkoznak nála. Pl. instán facebookon stb. látom, hogy csorgatják rá a nyálukat. Amivel nem is lenne baj, de a barátnőm adja alájuk a lovat, kommentben flörtöl, beköveti őket stb. Ráadásul az egyikkel napi szinten írogat, elvileg csak segít neki valamiben. Engem ez nagyon zavar, szerinte ebben semmi nincs. Én úgy érzem, meg fog csalni, de nem akarok hibbant lenni és ezt előre vetíteni. Mit tehetnék ebben a helyzetben?2022. márc. 27. 20:43
11/21 anonim válasza:
Figyelj, ha megcsal az nem azért lesz, mert egy másik srác el szereti tőled, hanem mert a baratnod gerinctelen. Ne szakits vele, ha okot ad rá, hogy bizalmatlan legyél akkor tartsd nyitva a szemed, egyéb esetben ha flort van vagy ilyesmi, az a baratnod hibája, nem a srácoké. Akit el lehet vinni, vigyek is !
23N
12/21 anonim válasza:
#9: Egy normális nő nem bírja az agresszív, féltékeny mitugrászokat.
13/21 anonim válasza:
Bár amúgy most így végig olvasva ha te szóltál neki, hogy téged zavar, amit csinál és ennek ELLENÉRE NEM hagyja abba, akkor én elhagynám, mert egyértelműen nem tisztelt akkor sem, amikor flortolt mással és akkor sem, amikor a tudomására adtad, hogy neked ez rosszul esik, ő pedig lesz@rta…
14/21 A kérdező kommentje:
11: Te elég sötét vagy, miután értelmezni nem tudtad, hogy leírtam, hogy pikáns képeket oszt meg, ami alatt gyűlnek a kamaszok és kommentben flörtöl:D Na de már ez is sok reakció volt egy ilyen buta válaszra.
2022. márc. 27. 21:24
15/21 anonim válasza:
Azt nekem valaki már volt hogy leírta, hogy hagyjam ott mert bajban leszek.
16/21 anonim válasza:
Ha pikáns képeket osztana meg, én kidobnám mint macskát szarni...a kapcsolat elején még talán-talán beleférne, de 4 év után tiszteletlenség a másikkal szemben..és nekem nem férne bele.
17/21 anonim válasza:
16
Mármint hogy, a barátnődet hagyd ott? :O
20/21 anonim válasza:
19
Elég nagy pofátlanság, én a helyedben jól megvertem volna a csávót...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!