Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan 'kéne' kinéznie egy 4-5 éves párkapcsolatnak általánosságban?
Törvényszerű, hogy 2-3 év után elmúlik a szerelem és egy kölcsönös tisztelet/szeretet lesz belőle? Hogy nincs már izgalom, csak az unalmas hétköznapok?
Nálatok hogy néznek ki a hétköznapok? Pl bókok, randik, stb?
Gyerek nincs, csak mi ketten.
Nem mondanám magam tapasztalatlannak, de 2 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt, ezért ebben jó lenne ismerni mások hozzáállását.
Hát nekem a szüleim 70-en felül is biztos, hogy szerelmesek. Vagyis szoktak csak úgy ölelkezni, csókolózni, bókolni egymásnak, ugratni egymást. Tehát állítom, tapasztaltam, hogy van ilyen. Járnak színházba, koncertre, vannak közös és külön barátaik, programjaik is. Persze szoktak néha egymás agyára is menni, s elvonulnak duzzogni az egyik az egyik sarokba, másik a sarokba... aztán újra szent a béke.
Szerintem hullámvölgyek mindig vannak, belebukik az, aki azt várja, hogy ne legyenek és magától maradjon minden ugyanolyan, csak a kérdés, hogy meg tudtok-e újulni, vagy elkanyarodtok egymástól. De az a szép, működőképes, amikor végül kölcsönösen egymásnál keresitek a megoldást, és nem külön-külön küzdötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!