Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszul csókol a barátom, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul csókol a barátom, mit tegyek? Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Allandoan úgy csókol mintha le akarna nyomni a nyelvet a torkomon is, és mintha nem is akarna kivenni a számból a száját, nagyon rossz. Az elején nem értettem miért nem élvezem a csókolózást de aztán rajottem. Egyszerűen próbálom ravezetni de nem érti meg, hogy ez nekem így nem jó.

2022. márc. 26. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el neki, hogy te hogy élveznéd jobban. Az láthatóan nem elég, ha próbálod rávezetni, szóval legyél konkrét.
2022. márc. 26. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
5%

Smarolj mással.

Lehet a pasid a fiúkat szereti.

2022. márc. 26. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Itt nem rávezetni kell, hanem őszintén megmondani neki. Próbálj meg kedves lenni vele, szerintem meg fogja érteni :)
2022. márc. 26. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Szépen elmondod neki, hogy te hogyan szereted a csókot. Egy párkapcsolat arról is szól, hogy a problémákat közösen meg tudjátok oldani. :)
2022. márc. 26. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretsz valakit nincs olyan hogy rosszul csokol. De majd megtudod.
2022. márc. 27. 00:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös!

Hülyeség.

Látod, hogy van.

Meg olyan is, aki randi előtt nem mos fogat, és érzed rajta a kelkáposztafőzeléket fokhagymás fasírozottal. Meg cigarettától büdös. Meg harap, mint egy ló. Vagy kiszívja a nyelvedet a szádból.

A csókolózásnak is van kultúrája.

2022. márc. 27. 05:27
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell a melléduma.

Ez a pasi akkor sem fog változtatni ezen ha ezerszer elmondod.

Egyszerűen nem passzoltok össze.

Ideje továbblépni.

2022. márc. 27. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
A leírás szerint te csókolsz rosszul…
2022. márc. 27. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom is elég rosszul csókolt, mindig végighúzódott a foga az ajkaimon, meg ilyen tök "erőszakos" volt, és nem élveztem. Leültettem, és elmondtam neki finoman, hogy nem élvezem, ahogy csinálja, és azt is elmagyaráztam neki, hogy én hogy élvezném, és azóta úgy csinálja. Kommunikáljatok.
2022. márc. 27. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
Hogy lehet rosszul csókolni? A legalalabb, ösztönös dolog. Nem tudom, nem várnék sokat attól, akinek ez sem megy. És a férfiaknak nem célozgatni kell, hanem konkrétan szólni. Mond el, hogy kicsit sok ez neked, és így meg úgy jobb lenne. Ezen túlzás lenne megsértődni. Az is régen rossz, ha a testi dolgokban nem tudtok nyíltan beszélni.
2022. márc. 27. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!