Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az hogy én vagyok a reménys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy én vagyok a reménysége, hülyének néz?

Figyelt kérdés
tegnap barátnőm azt mondta hogy mivel ő tanár és rosszul keres én vagyok a reménysége, hogy majd én fogom az ő életét boldoggá tenni. gondolta nem esik le, hogy azt várja el tőlem, hogy eltartsam? komolyan van olyan férfi akinek nem esik le és még hagyja is ezt?
2022. márc. 26. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Minek választottál egy csóró tanárt?
2022. márc. 26. 15:24
 2/8 A kérdező kommentje:
lehet neked hihetetlen de nem érdekből szoktam párt választani hanem szerelemből
2022. márc. 26. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
lehet, nem keres sokat, de azért eltartani sem kell. Van munkája, dolgozik.
2022. márc. 26. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha szerelemből, akkor igazán beleférhet, h segítesz neki anyagilag. Nem?
2022. márc. 26. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
"hogy majd én fogom az ő életét boldoggá tenni" nem lehet, hogy ő tényleg a boldogságra gondolt az agyagaiaktól tejesen függetlenül?
2022. márc. 26. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha már tanár, nem lehet egy buta liba.És van állása.

Szerintem ne gondold túl, ilyen beszólások bárki száján kicsúszhat. Ha hirtelen elkezd tőled komolyabb összegeket kérni, akkor úgy is tudod, mi a válasz.

Az sem mindegy milyen korosztályba tartoztok, mert lehet a családalapítás egy pillanatra eszébe jutott. Szerintem gondold át mennyire vagy oda azért a nőért.

2022. márc. 26. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy úgy értette csóró tanárként más nőnek nem kellene. Mondjuk, most, hogy így belegondolok, ez se jobb😂
2022. márc. 26. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocs, más pasinak

2022. márc. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!