Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tisztel már engem a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tisztel már engem a párom?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, de már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy szabadidőnkben közös programként egyszer azt csináljuk amit ő szeretne, egyszer meg azt amit én. Home officeban dolgozunk mindketten, viszont én úgy érzem nekem több a munkám, ő pedig sokszor nem csinál senmit, netezget, elvan. A gond az, hogy mostanában egyre inkább azt csináljuk szabadidőnkben amit ő szeretne, kijelenti, hogy ide meg oda megyünk, és kb nekem csak annyi jut, hogy eldöntsem megyek, vagy sem. Amikor ezt szóba hozom, mindig megkérdezi mit szeretnék csinálni, de zavar, hogy magától nem jut eszébe, illetve ha leszervez valamit ahova szeretné, hogy menjek, nem rákérdu, hanem kijelenti, hogy megyünk. Amikor meg nemet mondok, meglepődik. Úgy érzem emiatt nem tisztel, és az is rosszul esik, hogy többet melózom, ő sokszor azt teheti amit szeretne, és ennek ellenére se jut eszébe magától, hogy megkérdezze mit szeretnék csinálni. Most is összekaptunk ezen nagyon és elment itthonról valahova, nem tudom hova. Én meg itt vagyok, hogy ez most mi. Nem vagyunk már tinik, és szeretnék családot, de nem tudom mennyire lenne felelősségteljes és mennyire gondolna magán kívül másra.

Én vagyok a nő: 28

Párom: 30

2022. márc. 26. 14:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Amikor mondja hogy ide meg oda megyünk és én mondom neki, hogy én nem akarok, rákérdez mit szeretnék, és amikor szóba hozom, hogy legközelebb magától jusson eszébe, hogy rám is gondol, megsértődik. nem közös program, de múltkori eset volt amikor eljött egy haverja hozzánk, ami nem is lenne baj, csakhogy egyszál semmiben ültem amikor a párom be akarta őt engedni, és én szóltam a páromra, hogy várjon már amíg felveszek valamit. Ezzel szemben múltkor apám akart minket meglátogatni, de a párom azt szerette volna ha apámmal a ház előtt találkozom. Ebből is volt múltkor vitánk, amikor szépen megkértem, ha elhív bárkit szóljon, hisz kb nekem is be kellett jelentenem apámat.
2022. márc. 26. 20:53
 22/30 A kérdező kommentje:
Ja igen amikor mondtam neki, hogy legközelebb szóljon ha hív valakit, mert legalább szalonképessé teszem magam, értsd: felveszek valami épkézláb ruhát, és nem a póló, bugyi kombó lesz rajtam, megsértődött, hogy akkor soha többé nem hív senkit. Apámmal ugyanezért szerette volna ha lent találkozom, nem volt felsöpörve a lakás, és nem akarta, hogy apám feljöjjön mert meglátja. Ennyi erővel nekem is lehetne annyi jogom, hogy bejelentse ha jön egy haver.
2022. márc. 26. 20:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Mondhatjátok, hogy apám is jelentse be hogy jön, mert igaz, hogy csak erre járt és gondolta meglátogat. Igen jelentse be, viszont párom anyja majdnem egy hétig nálunk aludt úgy, hogy azt hittem egy napra jön, később tudtam csak meg, hogy ja még valameddig itt lesz, de a párom nem tudta meddig.
2022. márc. 26. 21:00
 24/30 A kérdező kommentje:
Szeretnék egy nagybeszélgetést ezekről de nem tudom hogyan álljak neki, hogy ne legyek házisárkány ahogy ti is írtátok, és ne érezze, hogy vádolva van, de nem tudom hogyan álljak neki úgy, hogy ne legyen belőle borzasztó nagy veszekedés.
2022. márc. 26. 21:01
 25/30 anonim ***** válasza:

Hazaert az uriember? Mi lett? Mar nem durcazik?

Mi a F** az anyukaja ott aludt ugy h elotte nem dumaltatok meg !?????

Mi ez..???

2022. márc. 27. 00:11
 26/30 A kérdező kommentje:
Egyszer, majd utána el is ment, hogy majd jön. Kérdeztem kivel meg, hova, de erre azt mondta, hogy nem bízom benne. Azóta még nem ért haza.
2022. márc. 27. 00:23
 27/30 anonim ***** válasza:

Zard kulcsra jol az ajtot. Kulcsod ne vedd ki!!!

Igy nem tud bemenni.

Aztan ne engedd be.

Szamonker mondd h: nem bizol bennem.

🤣🤣🤣

2022. márc. 27. 00:28
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Ram akkor haragudott meg mikor :( valamennyivel "tartoztam" es tenyleg olyan jellegu kicsit feleslegesebb pipere volt. A kezpenzt igyekeztem apro pici cimletekbe kiszamolva osszeszedni pont annyit fillerre pontosan.

Majd raszortam a penzt.

Ravagtam az ajtot. H itt a penzed. 🤣🤣🤣

Es jo szorakozast.

Utana neki allt feljebb 🤣🤣🤣🤣

2022. márc. 27. 00:30
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Boltba mentem de az o kezpenzevel fizettem. Vettem egy kekszet es nem hagytam neki. :(

Picit gonosz voltam. Ilyen szir szarokon is kiakadnak.

2022. márc. 27. 00:31
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Meg 🤣🤣🤣🤣 beszårsz. Felviditalqk :D

Irta h nezzem meg van e Sparba olyan pizza krem univer. :D meg vegyek egy kenyeret.

Na. Vettem kenyeret. Es raneztem van e pizzakrem.

🤣🤣🤣 De ugye csak kenyeret vettem meg. Ezt kerte.

Es o volt kiakadva.

2022. márc. 27. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!