Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pofozkodik és úgy érzem már nem tisztel engem. Mit tegyek?
Lassan már 3 éve járunk a párommal, szeretjük egymást meg minden, de mégis itt van ez a dolog amivel nem tudok mit kezdeni. Itt egy példa az ilyen esetről...
Tegnap elég csúnyán összekaptunk, pedig apróságból indult ki az egész. Egy feliratos filmet néztünk, de ő közben elkezdett piszkálni és nem tudtam elolvasni h mi történt. Megkértem h tekerjük vissza, mire az ő válasza csak annyi volt h "minek, úgysem mondtak benne semmit". Persze amikor már a szépen kérés sem volt elég, fogtam az egerét és vissza kattintottam, mire ő ismét előre akarta tekerni a filmet, csak én megfogtam a kezét(persze gyengéden, csak rátettem a sajátomat övére) mire olyan erősen elkezdte csípni a kezem, hogy fájt is. Rászóltam h fejezze be, de ő csak hajtotta a magáét, "ne balf*szkodj már te nyomorék" és hasonlók. Itt figyelmeztettem h ha nem enged el akkor felpofozom, aztán el is csattant a pofon, mire ő megfogta a székem és úgy hanyatt döntött hogy majdnem beütöttem a fejem. Ezután rögtön haza is akartam menni, de bezárta a kaput... Végül aztán csak kibékültünk, de még mindig bántott azért a dolog.
Másik példás eset a télen történt. Buliból sétáltunk haza, miután ő szépen beivott, de még engem kezdett el b*sztatni h én rontom el az ő buliját, mikor végig kb ő szólogatott be nekem. Én duzzogva elől sétáltam, ő mögöttem, mire gondolt egyet, elgáncsolt, én meg kb 2 cmre a hófödte betontól, sikerült a kezemet magam elé tennem, így nem lett bajom. Felpattantam és lekevertem neki egy pofont. Erre ő is megpofozott engem és még utána le is akart fogni.
Azt mondta, hogy őt nem érdekli h én lány vagyok, ő úgyis vissza fogja adni ha én megütöm. Na már most tegyük hozzá, hogy én egy elég birkatürelmű ember vagyok, tényleg nehéz kihozni a sodromból, neki mégis sikerül és már kezdek belefáradni abba, hogy ha rászólok, az annyit ér kb mintha a falnak mondtam volna. Ha belebokszolok a vállába, ő izomból belevág az enyémbe, ha puszta játékból megcsipkedem a combját, ő belemar az enyémbe. És így tovább. Próbáltam vele megértetni, hogy értse meg h mások az erőviszonyok (tegyük hozzá, én vagyok vagy 50 kg) de nem tudom h nem akarja vagy nem tudja-e ezt megérteni.
Ma szintén kissé viharosak voltak a kedélyek, mert állandóan csak szekált és sértegetett. Kimentünk a teraszra napozni, ahol én véletlenül kiborítottam az üdítőt a plédre, ő meg jól leoltott (hozzáteszem a saját házamban) h h lehetek ilyen bal*fsz stb stb. Na itt elegem lett, elvonultam és azzal a lendülettel ahogy bevágtam az ajtót a kilincset is lenyomtam h zárjon az ajtó (csak belül lehet kinyitni). Gondoltam hátha majd most elgondolkodik azon amiket mondott, de hát nem így lett. Örjöngött h én egy (idézem) elkényeztetett k*rva vagyok és h ő végzett velem. Hát mondom oké, én is így gondoltam. Ezután hazament, majd be a városba bulizni a haverokkal. Egyszer felhívott h nem megyek-e velük, de én elutasítottam azzal a dumával h minek ha már nem vagyunk együtt. Hát ennyi.
Nem tudom jól döntöttem-e, kicsit sajnálom a dolgot. Nem mondom h én szent vagyok, de én jogosnak érzem amit tettem, az őrészéről viszont nem volt jogos sem a beszólogatás, sem a verekedés. Ja, és amikor rákérdeztem h miért viselkedett így velem, azt válaszolta h azért mert nem örült a rózsának amit vett nekem (pedig örültem neki, ezt ki is mutattam) meg h amikor hazajött a munkából akkor nem vetettem magam a karjaiba és csókoltam agyon, hanem még kb 2 mondatot bepötyögtem a laptopomba, mert épp benne voltam egy fogalmazásban...
Szóval szerintetek mit kellene tennem? Béküljek vagy se? Esetleg hogy tudnám elérni, hogy fejezze be az agresszív viselkedését?
Megjegyzés: az anyukájával él, gondolom nem volt előtte példa h hogy kellene viselkedni egy nővel...
mondjuk az engem is megbánt egész napra,ha hazamegyek és a csajom meg fel sem áll a gép elől üdvözölni.
de egy-két rászólás után felfogta,hogy illetlen és sértő amit tesz,uh nem lett pofozkodás a vége.
Nekem már az sok volt, hogy nyomoréknak meg ilyeneknek nevezett, nemhogy akkor megüt. Szerintem ezt se férfi, sem pedig nő nem teheti meg a másik féllel. Ne menj vissza hozzá, mert egyszerűen egy gyökér. És ez hülye példa, hogy az anyukájával él. Sajnos én is vele élek, mert nincsen apám, mégis udvarias vagyok és sosem nyomorékoznék le, vagy ütnék meg egy nőt.
Egyszerűen kifogtál egy emberi selejtet.
Nagyon egyformák vagytok. Mindkettőtök hirtelen haragú, meggondolatlanságra hajlamos. A pofozkodásokat is te kezdted. Az, hogy visszaadta, már nagyon férfiatlan viselkedésre vall. A rra számítanod kell, hogy ő továbbra is olyan lesz, mint eddig. Vagyis: sértegetni, cikizni fog, durván bánik veled, visszaüt. És te is olyan maradsz már, amilyen vagy. Durcázó, felfortyanó, pofozkodó, csípkedő, önfejű. Vagyis mindkettótöknek vannak negatív tulajdonságaitok. A nagy kérdés itt az, hogy elfogadjátok-e olyannak a másikat, amilyen. Vagyis a hibáival együtt.
Erre csak ti tudjátok a választ.
Egy párkapcsolat mindig az alkalmazkodásról szól. Mindkét félnek engednie kell egy kicsit. Feltétlenül meg kellene beszélnetek, hogy te mennyire sérelmezed a viselkedését, és neki is el kellene mondania, hogy mit bír benned nehezen elviselni.
Az agresszív megnyilvánulásoktól mindkettőtöknek tartózkodni kellene, mert egy idő után eldurvulhatnak a dolgok. Később meg már nehezebb lesz váltani, ha már gyereketek is lesz.
Olyanok vagytok, mint egy roma házaspár. Azoknál is pont ilyen viharosan zajlik az élet.
" az anyukájával él, gondolom nem volt előtte példa h hogy kellene viselkedni egy nővel..." Ha az apjával élne akkor nem lett volna rá példa max.
Amúgy mi az hogy izomból vállon üt? Soha nem ütném meg a barátnőmet, még pofont se , nem hogy izomból? (bár ha én izomból vállon ütnélek lehet hogy nem maradnál egy helyben)
Amúgy miért nem szólsz valami férfi ismerősödnek hogy bánt ez a féreg? Én úgy elverném mindenki előtt hogy többet nem lenne kedve a városba se kimenni...
Te meg mi a f*szért vagy még vele?
"Szóval szerintetek mit kellene tennem? Béküljek vagy se? "
NE B*ZDMEG! Mire vársz ,hogy kiverje a fogaid?
Pff, vissza ne menj hozzá, lehet, hogy te is lenyugodnál.
Azt mondod, birka türelmű vagy, mégis pofozkodsz. Nos, én is az vagyok. Soha senki mást nem ütöttem meg, csak az expasimat. Éjjel 2-kor megállt egy motorral a házunk előtt, hulla részegen, hogy adjam neki oda azt a pezsgőt, amit a múltkor itt hagyott, mert az az övé. Én erre azt mondtam, hogy nem, mert már így sem tud megállni rendesen a lábán és még motorozik is. Elkezdett lökdösni meg ordítózni a konyhában az éjszaka közepén, ekkor kapott egy akkora sallert, hogy a fal adta a másikat.
Sem addig, sem azóta nem ütöttem meg senkit.
Én még ezután vele voltam egy darabig, mert elhitette velem, hogy egy senki vagyok, nem kellenék senki másnak, meg egyébként is öngyilkos lenne, ha elhagynám.
Te ne kövesd el ugyan ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!