Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz között, összeköltözés a probléma és sehogy se jó senkinek. Mi legyen?
Előszö is magadat kell nézned és nem a barátodat már bocsi, de gondolj bele hogy tartanátok fennt magatokat?!
Dolgozotok, vagy legalább ő, mert azért egy fizetés (szerintem) kevés a mai világban!
A szüleid biztos jót akarnak, mert átlátják a helyzeted!
A barátodnak ezt meg kellene értenie, hogy nem kell elkapkodni semmit! Biztos jól ellenétek, de ezt nagyon át kell gondolnod! A te boldogságod a legfontosabb!
Az hogy neked mi a terved azt valósitsd meg, ha összeakarsz kötözni akkor, viszont a szüleiddel beszéld meg, de ésszerűen! Vezesd fel nekik, hogy mik a terveid a jövőre nézve! Ha komolyan beszélsz, biztos komolyan fognak téged venni! Igaz sokkal könnyebb dolgod lenne ha nem költöznél, gondolj a csekkekre, teendőkre mindent neked és a barátodnak kell megcsinálni!
Nem nagyon van úgy értelme, ha nem állsz készen ezekre a feladatokra!Pl:főzés
De mindent egybe véve szerintem mindenkivel beszéld át a dolgot és te is gondold végig!
Ha határozott jellem vagy akkor véghez viszed az elveidet!
Hát nem tudom ebből mit szürtél le, de sok sikert az élethez!
Jól gondold át mit is akarsz!
És egyetértek az előttem szólóhoz, ezt mindenkivel meg kell beszélned!
Az erő legyen veled!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!