Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két tűz között, összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két tűz között, összeköltözés a probléma és sehogy se jó senkinek. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Már írtam többször...úgy volt h összeköltözünk a párommal. elmúltam már 18, 2 éve. Nekem az összeköltözés nem olyan sürgős mint neki, neki azt mondja ez az álma, hgy kipróbálja, de ha kipróbálnánk, szerintem úgyse hagynánk abba, mert miért hagynánk az meg nem kipróbálás. a szülőknek már szóltam, de nem igazán örültek, kérdezik, hogy miért most, miért nem jó itthon, annyit talizunk amennyit akarunk, több napig is ott lehetek stb. nekem is vannak fenttartásaim, és nem sietek vele, ráadásul a tesó is ott van még pár hónapig, és a lakás is kicsi, bár a párom szeretne újat venni nemsokára. a szüleim nem örülnek az ötletnek, fiatalnak tartanak, ráadásul félnek h ott nem tanulnék, amitől én is, mert lehet h hozzá kéne szoknom, de én egyedül szeretek tanulni, ha nincs ott senki, csöndben és este. a barátom pedig most h nem tudjuk még hogy legyen, nagyon dühös és csalódott,h biztos miatta, meg nem szeretik, nem bíznak benne, pedig nem erről van szó, nagyon szeretik sőt, egyszerűen csak nem látják még értelmét. most nem tudom mitcsináljak, bejelenthetném h kész pakolok, de én nem akarok balhét a szülőkkel, de így meg a szívem szakad meg a barátom miatt, mert ő meg nagyon szeretné.lehet nem vagyok rá kész, de ettől még nem szeretem kevésbé.fogalmam sincs mi legyen
2008. dec. 17. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Előszö is magadat kell nézned és nem a barátodat már bocsi, de gondolj bele hogy tartanátok fennt magatokat?!

Dolgozotok, vagy legalább ő, mert azért egy fizetés (szerintem) kevés a mai világban!

A szüleid biztos jót akarnak, mert átlátják a helyzeted!

A barátodnak ezt meg kellene értenie, hogy nem kell elkapkodni semmit! Biztos jól ellenétek, de ezt nagyon át kell gondolnod! A te boldogságod a legfontosabb!

Az hogy neked mi a terved azt valósitsd meg, ha összeakarsz kötözni akkor, viszont a szüleiddel beszéld meg, de ésszerűen! Vezesd fel nekik, hogy mik a terveid a jövőre nézve! Ha komolyan beszélsz, biztos komolyan fognak téged venni! Igaz sokkal könnyebb dolgod lenne ha nem költöznél, gondolj a csekkekre, teendőkre mindent neked és a barátodnak kell megcsinálni!

Nem nagyon van úgy értelme, ha nem állsz készen ezekre a feladatokra!Pl:főzés

De mindent egybe véve szerintem mindenkivel beszéld át a dolgot és te is gondold végig!

Ha határozott jellem vagy akkor véghez viszed az elveidet!

Hát nem tudom ebből mit szürtél le, de sok sikert az élethez!

2008. dec. 17. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Jól gondold át mit is akarsz!

És egyetértek az előttem szólóhoz, ezt mindenkivel meg kell beszélned!

Az erő legyen veled!:)

2008. dec. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!