Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már ilyet? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már ilyet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hat és fél éve vagyok a férjemmel, de már nem vonz, mint férfi, nem kívánom, pedig nem rossz vele a szex. Csak ennyi idő után másra vágyom, és már inkább a hibáit látom. Viszont pár hónapja egyre jobban vonz az egyik kollégám, és tudom, hogy lehetne valami, ha engedném. Szeretem a férjem, mint embert, meg mint a gyerekünk apját, de már a vonzalmam elmúlt, és nem hiszem, hogy vissza lehet hozni. Ha kettesben megyünk valahova, akkor sem érzem olyan jól magam, csak ha gyerekkel, családként. Mit tegyek? Más volt ilyen helyzetben? Felrúgni sem akarom a házasságom, de az sem biztos, hogy jó, ha bennemaradok ebben, úgy, hogy már nem őt akarom férfiként.
2022. márc. 26. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"már nem vonz, mint férfi, nem kívánom" - mi hiányzik? Tegyél róla, ha rajtad (is) múlik.

Ha nem rossz vele a szex, az számomra azt jelenti, hogy egész jó. Ennek nagyon kell örülni! Persze lehetne még jobb, akkor ezért is tenni kell, jobban kifejezni, hogy minek örülnél.

Új közös élményekkel könnyen fel lehetne még ezt dobni.

Szerencsések vagytok, hogy ketten is el tudtok menni valahova. Beszéljétek meg, hova szeretnétek menni mit szeretnétek megnézni, hallani, csinálni.

2022. márc. 26. 12:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy már untat vagy idegesít, és ha vele vagyok is csak a másik férfin jár az agyam. Tudom, hogy ez nagyon rossz, nekem is az, de az érzéseimet nem tudom befolyásolni.
2022. márc. 26. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Az attól függ, hova irányitod a gondolataidat és melyikbe fektetsz több energiát...gondolj vissza a férjeddel töltött szép pillanatokra, nézegess közös képeket...
2022. márc. 26. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjuk már ezt a süket dumát, hogy nézegessen régi képeiket meg hogy gondoljon vissza miért szerette meg satöbbi satöbbi... Ezeket a köröket már én is lefutottam ugyanebben a szituációban, újból és újból és újból és újból és még jó párszor újból, és válás lett így is belőle. Bár nem ez volt a válás oka.

Szóval felesleges, ilyenkor már halott ügy az egész, mivel az új varázsa mindent felülír.

2022. márc. 26. 17:41
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es, és megéri felrúgni az újért? Mert attól félek, hogy az új varázsa is elmúlik egyszer, és akkor utólag megbánom, hogy otthagytam, akit szerettem.
2022. márc. 26. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az újért kell lépni, hanem magadért, mivel valami nem jó a kapcsolatodban és nem vagy már boldog, nem azt érzed amit kellene. Hazudhatsz még éveket és a párod idejét is húzhatod, de egyszer úgy is bekövetkezik az, aminek be kell következnie, a szakítás. És nem, ismétlem nem az új miatt, hanem azért mert már nincs meg köztetek az a valami,ami miatt együtt voltatok.

Csak mellékesen megjegyzem, hogy az új varázsa is hamar el fog illanni, amint lehull az állarc. Majd egy harmadik lesz idővel.

2022. márc. 26. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Az új varázsa az csak egy tünet arra, hogy valami nem jó a házasságodban. Ez csak egy szimpla fellángolás. Semmi több. Ezért kell lépni lehetőleg minél előbb, hogy a férjednek is lehessen boldogsága még az életben, ahogy neked is.

Ezzel nem azt mondom, hogy ha valami elromlik akkor dobjuk ki, hanem azt, hogy adjuk meg az esélyt arra, hogy a másik fél is lehessen még az életben boldog. Holott mindig is azt vallottam és vallom is, hogy ha megromlik egy kapcsolat, akkor előbb vizsgáljuk meg a konkrét probléma forrását, beszéljük át részletesen hogy mi az és mit lehet ebben a helyzetben tenni azért, hogy jobb legyen, majd mind a ketten 100%osan adjunk bele apait anyait, minden amit tölünk telik és javítsuk meg a házasságot. Ha ez nem sikerül, akkor lépni.

De ebben az esetben halottnak a csók az egész. Tapasztalat.

4# és 6# vagyok

2022. márc. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!