Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erdeklodik azutan akivel anno megcsalt?
Tinikorunkban majdnem jártunk, kapcsolat eleje volt, es szerelem, csak epp ranyomult a bnőm mint egy r.banc egy az egyben. A "barátom" elkezdte neki csapni a szelet pofátlanul, engem lesz.rva, mire bnőm közölte vele hogy off, mert csak szórakozott(bnomnek van/volt is baratja akit szeret es csak egojátekokat jatszik pasikkal)
Szépen otthagytuk a srácot. Én dühvel es megalázva.
Erre felnövünk. Eltelt 10 év.
En sok kudarcos kapcsolattal mögöttem megtörten, kihasználva megcsalva kidobva, ő meg elzüllve drogozva egyedul szakitas utan
Találkoztunk baráti alapon hogy iszunk.(en szerelmi bánattol)
Erre összejottunk mert igazi szerelem lett. Rengeteg ölelés bújás, lassan eljegyzés stb minden szuper volt EDDIG.
A napokban elhangzott ugyanis egy kozos ismerőstől az ominozus bnőm neve. A páromnak egybol felcsillant az erdeklodese az illetőt rola akarta faggatni.
Ebbol akkora balhe lett koztunk hogy szakitottunk is, mert a parom ugy reagált hogy ahelyett hogy megnyugtatott volna neki állt hazudni orditani velem es fenyegetozni. (En meg ugy vagyok vele az kiabál, akinek ég a háza..)
Mélypont. De erre nagynehezen kibékültünk es a parom azzal jön hogy felejtsük el a multat. (a tinikorom miatt gyakorta féltékeny, mert anno erkölcstelennek tartott engem es ma is bizalmatlan, tehát neki is nekem is el.kellene felejtenunk mindent ami tinikorunkban történt velünk ahhoz, hogy előre nézzunk és a mát, hogy majd'30 évesen kik vagyunm)
Ez eddig jogos, rendben is lenne.
De még mindig áll a kérdés mivel válasz helyett orditott, hogy minek érdeklodik a bnőm után a jelenben?(aki amugy azota boldog hazasságban stb van)
*ha esetleg egy ferfinek van is aki után epekedne a párja mellett de nem csalná meg a másikat, a tagadás érthető.
De ez a túlzott reagálás már gyanús.
De ez kit érdekel? Meg akar verni, mert feltettél egy jogos kérdést. Hazudik. Más után vágyakozik. Normális nő egy életre elfelejti.
Te meg elkezded kimagyarázni, hogy nincs azzal baj, ha a barátnőd minden pasiddal kikezd, miközben férjnél van, és a pasid biztos hűséges...
Edd meg amit főztél! De utána ne írj ki hetente kétszer kérdést, hogy miért xar a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!