Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja, hogy betegesen féltékeny vagyok? Korábban már adott rá okot, amit nehezen dolgoztam fel anno.
En csak magamban nyugtàznàm hogy megbizhatatlan.
Nem szolnek egy szot sem.
Figyelnem csendben mit nyujt nekem vagy mit tesz ellenem.
Ha azt làtom hogy figyelmes, szamitok neki akar aprosagokkal, vagy pl olyanokat hogy a telefont is gyorsan le alarja tenni hogy ne beszeljünk, annak örül ha at se megyek, vagy epp pl felall kijön elèm ha àtmegyek hozzà, stb en összképet néznék csak. Apro mozzanatokat.
Ha negativ az összkep olyankor beinditom az elhidegülesi szakitasi fàzisokat.
Eleinte probalom magam nelküle feltalalni. Barati kapcsolatokat kiepiteni, ismerettsegeket szélesiteni, hobby szorakozas nelküle, nem elutasitgatni a flörtöket, fokozatosan leépiteném az egeszet.
Ja meg ilyenek elalvas elött ad e puszit vagy akarmi mint korabban, megsimit megerint e spontan, megosztja e velem a jo vagy rossz napjàt, beavat e a gondolataiba vagy nem, celja terve e velem valami akar egy honap mulva vagy csak a mànak el velem, sok ilyesmiböl sokminden meglatszik.
En az a csendes figyelö tipus vagyok, aki tudja mikor van vège valaminek
"Megbízok benne tehát nem hinném, hogy megcsal."
Akkor a kérdésedben ez mi? -> "Heti 3-szor találkozunk, honnan tudjam, hogy a többi nap mit csinál, hol van"
Ennek köze nincs a bizalomhoz. Te ott keresed a problémát ahol nincs, ő meg nyilván felemeli rád a hangját, ha egy hisztis p*csa vagy. És ezt lányként írom. Ha bízol benne nem piszkálod mindenért, ha nem bízol benne, szakíts.
Tényleg betegesen féltékeny vagy, nem csoda, ha menekülni fog mellőled. Vagy összeszeded magad, vagy előbb utóbb elb*szod az egész kapcsolatot.
Igen, hibázott, de azóta tiszta lappal indultatok, milyen jogon hozod fel neki a múltbéli dolgokat? Te sosem hibáztál a kapcsolatban?
Most sorolhatnám, hogy mik az egyértelmű jelek a megcsalásra, de nálatok simán közrejátszhat az is, hogy már szimplán nincs kedve hozzád / nem szerelmes, mert mérgezted a kapcsolatot a sok hisztiddel.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!